fbpx

Saturday 02 November

Carista

BIRDFEST 2024

Start

16:00 – 23:30 – Live Acts, 23:00 – 04:00 – Clubprogramma

Ticket prices

Excl. servicekosten:
Super Early BIRD - €22
Early BIRD - €30
Regular BIRD - €35
Early BIRD - Club Only - €15
Regular BIRD - Club Only - €20

Tickets

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 en zaterdag 02 november terug op de iconische locaties Annabel, BIRD en MONO. Where the sounds of day and night merge into one! Een viering van muziek en cultuur die oude legendes en nieuwe talenten samenbrengt. Zaterdag 02 november komt Carista met een oweerstaanbare, energieke DJ-set naar BIRDfest!

Carista, afkomstig uit Utrecht, is niet zomaar een DJ; ze is een boeiende en geweldige muziekproducent en curator. Met haar vermogen om naadloos genres te mixen en wereldwijd dansvloeren in vuur en vlam te zetten, maakt ze naam voor zichzelf. Van haar maandelijkse show op het in Londen gevestigde NTS Radio tot prestigieuze locaties en festivals wereldwijd, hebben de rauwe energie en zielroerende selecties van Carista de aandacht getrokken. Haar nominatie voor de BBC Radio 1 Essential Mix en residentie tonen haar groeiende invloed, terwijl haar label United Identities haar inzet onderstreept om opkomende artiesten te ondersteunen. Carista’s bijdragen aan de muziekgemeenschap gaan verder dan alleen optredens; ze heeft evenementen samengesteld en geholpen bij het vormgeven van het muzikale landschap van het in Amsterdam gevestigde radiostation RRFM. Haar voortdurende zoektocht naar nieuw talent en haar rol in initiatieven zoals de Nike x Patta-campagne weerspiegelen haar toewijding aan muziek en creativiteit. Erkend door vooraanstaande publicaties en bekroond met de Gieskes-Strijbis Podiumprijs, ziet de toekomst van Carista er veelbelovend uit. Met komende shows en een snelgroeiende fanbase blijft ze een onuitwisbare indruk maken op de muziekscene, met de belofte van meer opmerkelijke muziek in het verschiet.

Carista behoort tot de nieuwe artiesten die op een vanzelfsprekende manier het muzikale landschap weten te veranderen.” – Vogue NL

View agenda

Have A Look At This

Friday 21 June

Gayance x Rahaan

Gayance, een jazzy house dj die al 10 jaar verschillende zalen uitverkoopt. Rahaan staat bekend om zijn funky en soulvolle house en disco sound.

Wednesday 26 June

Ronny deCarlo

Woensdag 26 juni verwelkomen we Ronny deCarlo! De Colombiaans/Nederlands Gitarist streeft naar een nieuw geluid dat soulful gitaarspel fuses met Hip Hop, EDM, film-muziek en videogame sounddesign. Je hoort invloeden van Funk, Fusion, 00’s Boom Bap tot Nu-metal, Ennio Morricone’s Spaghettiwestern soundtracks en Bryson Tiller’s Trapsoul in zijn geluid.

Wednesday 10 July

The NEST vol. 3 Reunion

Remember The Nest vol. 3? In BIRDs sonische broeinest initiatief joinen upcoming talenten hun forces. Nu zijn ze terug voor een BIRDsession!