fbpx

Friday 17 January

All Eyes On

LeFtO

Start

23:00

Ticket prices

Entrance: € 9,- (pre-sale) / € 25,- (ticket for four) / € 10,- (door)

Tickets

All Eyes On brengt dj & stijlicoon LeFtO naar Rotterdam. Op vrijdag 17 januari staat de Belgische dj in BIRD. LeFtO neemt je deze editie mee op een muzikale reis langs de fijnste house, uk bass, soul, boogie, brazil, funk en elektronica tunes.

DJ, producer & organisator LeFtO is één van de meest toonaangevende dj’s van dit moment. Zijn eclectische stijl valt overal ter wereld in de smaak, van Tokyo tot Londen en van New York tot Singapore. In zijn wekelijkse radioshow op Studio Brussel laat LeFtO het beste van zichzelf zien: een indrukwekkende playlist met recente releases, veel exclusives en een zeer brede muziekkeuze. Dat is ook wat je van hem kan verwachten als je hem live aan het werk ziet: zonder grenzen, variërend van rap tot dubstep tot cumbia tot deep house.

Cintasoul will be joining Lefto from behind the decks! De Tilburger ademt hiphop; dit hoor je terug in zijn producties en dj-sets. Cintasoul weet menig muziekliefhebber te verassen met zijn frisse keuzes en komt met tunes die je nog nooit eerder hebt gehoord. Tipje van de sluier: dansbare hiphop tracks met een offbeat futuristische twist.

https://open.spotify.com/artist/38qHUVZbVZfKq6NJxTU9oj?si=ntBcMZb6TMGmVDQQG1D4Vg

Article

Lefto’s Kookpunt

LeFtO, Boiler Room Kingpin reisde de wereld af om zijn skills te tonen in hete Boiler Rooms! Wij hebben ze voor je op een rij gezet om je op te warmen voor de zeventiende van januari wanneer hij de Hofbogen aanpakt. Speakers op 100 en gaan!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 26 September

Cinema Culinair

Cinema Culinair keert voor de derde keer terug. Deze editie check je de cult-classic Chef. Geniet van overheerlijke Amerikaans/Italiaanse gerechten […]

Friday 25 September

Raw Roets at De Doelen - BIRD Rotterdam

Raw Roets

Roets is een rasartiest die moeiteloos afwisselt tussen twee uitersten; de rauwere Roets en de zachtere Cyrano. Vrijdag 25 september presenteert hij zijn ep Dromen in Kleur in Theater Rotterdam.

Friday 02 October

I Was There When House Took Over The World

I Was There When House Took Over the World + Black To Techno

Deze zomer organiseert BIRD een serie muziekdocumentaires in de voortuin Garden of BIRD, met op 5 september de film The Apollo (2019). De muziekdocumentaire gaat over het Apollo Theater in New York City: een bijzondere plek waar talloze artiesten een podium hebben gekregen.