fbpx

Friday 17 January

All Eyes On

LeFtO

Start

23:00

Ticket prices

Entrance: € 9,- (pre-sale) / € 25,- (ticket for four) / € 10,- (door)

Tickets

All Eyes On brengt dj & stijlicoon LeFtO naar Rotterdam. Op vrijdag 17 januari staat de Belgische dj in BIRD. LeFtO neemt je deze editie mee op een muzikale reis langs de fijnste house, uk bass, soul, boogie, brazil, funk en elektronica tunes.

DJ, producer & organisator LeFtO is één van de meest toonaangevende dj’s van dit moment. Zijn eclectische stijl valt overal ter wereld in de smaak, van Tokyo tot Londen en van New York tot Singapore. In zijn wekelijkse radioshow op Studio Brussel laat LeFtO het beste van zichzelf zien: een indrukwekkende playlist met recente releases, veel exclusives en een zeer brede muziekkeuze. Dat is ook wat je van hem kan verwachten als je hem live aan het werk ziet: zonder grenzen, variërend van rap tot dubstep tot cumbia tot deep house.

Cintasoul will be joining Lefto from behind the decks! De Tilburger ademt hiphop; dit hoor je terug in zijn producties en dj-sets. Cintasoul weet menig muziekliefhebber te verassen met zijn frisse keuzes en komt met tunes die je nog nooit eerder hebt gehoord. Tipje van de sluier: dansbare hiphop tracks met een offbeat futuristische twist.

Article

Lefto’s Kookpunt

LeFtO, Boiler Room Kingpin reisde de wereld af om zijn skills te tonen in hete Boiler Rooms! Wij hebben ze voor je op een rij gezet om je op te warmen voor de zeventiende van januari wanneer hij de Hofbogen aanpakt. Speakers op 100 en gaan!

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 23 October

Becca Stevens

De carrière van singer-songwriter en multi-instrumentalist Becca Stevens is sinds haar optreden op North Sea Jazz festival skyrocket gegaan. Dit […]