fbpx

Thursday 18 July

Gratis

Latin thursday

at garden of BIRD

Start

20:00-00:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Loosen up, Latin Thursdays in de Garden zolang het zonnetje schijnt! Elke donderdag toveren we we de Garden of BIRD weer om tot een Latin hotspot. Grab a drink, have a bite en join je danspartner op de dansvloer terwijl DJ Philly & Friends zorgen voor de lekkerste Latin tunes. Laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken!
Line-up:
DJ Philly & friends

View agenda

Have A Look At This

Saturday 23 November

Gallowstreet

Gallowstreet is al meer dan tien jaar een begrip. De Amsterdamse brassband is bekend van hun energieke blaaswerk dat ze naar Lowlands, North Sea Jazz, Dour en vele andere festivals en clubs in binnen- en buitenland bracht. In 2024 presenteren ze een nieuw album waarmee ze deels terugkeren naar waar het ooit begon met het in 2016 verschenen Battleplan.

Thursday 14 November

PINK SIIFU X TURICH BENJY

Op 14 november hebben we iets speciaals voor jullie in BIRD Rotterdam! Pink Siifu en Turich Benjy komen tijdens hun tour naar Nederland! Als je op zoek bent naar een avond vol muzikale veelzijdigheid en rauwe energie, dan moet je Pink Siifu en Turich Benjy samen op het podium zien!

Wednesday 18 September

Baby Rose

Baby Rose maakt helende muziek voor de doellozen en gebroken harten. De genomineerde zangeres/liedjesschrijver en producer heeft van nature een uniek rijke stem die zich perfect leent voor haar krachtige, rokerige ballads waarin verloren liefdes en gebroken toekomsten worden betreurd. “Ik maak muziek om mezelf door dingen heen te helpen,” zegt ze. De indringende eerlijkheid en kwetsbaarheid die ze in haar teksten brengt, helpt op haar beurt anderen om hun gevoelens te verwerken en een plek van heling te vinden. Voor Rose is het een voortdurende reis. “Als ik iets achter ga laten, is het mensen terugbrengen naar zichzelf,” zegt ze. “Terwijl ik zelf terugkom bij mezelf, is het een voortdurende reset: Onthoud wie je bent, onthoud wie je wilt zijn.”