fbpx

Thursday 11 July

Gratis

Latin thursdays

at garden of BIRD

Start

20:00-00:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Loosen up, Latin Thursdays in de Garden zolang het zonnetje schijnt! Elke donderdag toveren we we de Garden of BIRD weer om tot een Latin hotspot. Grab a drink, have a bite en join je danspartner op de dansvloer terwijl DJ Philly & Friends zorgen voor de lekkerste Latin tunes. Laten we er samen een onvergetelijke tijd van maken!
Line-up:
DJ Philly & friends

View agenda

Have A Look At This

Saturday 02 November

Carista

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 […]

Saturday 14 September

Pizza BIRD Rotterdam

De nacht van de Napolitaanse pizza

Ken je onze nacht van de Napolitaanse pizza al? Na vele uitverkochte edities organiseren we weer een Italiaanse nacht op zaterdag 14 september 2024.

Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere Napolitaanse pizza’s en Italiaanse hapjes voor de ultieme Italiaanse liefhebber. Je krijgt een welkomstdrankje, voorgerecht, 5 soorten Napolitaanse pizza’s shared dining en natuurlijk een heerlijke dessert. 

Naast heerlijk eten en goede wijn wordt de avond in BIRD begeleid door een fantastisch muzikale artiest. Een ticket is inclusief een prosecco als Welkomstdrankje, voorgerecht, diverse Napolitaanse pizza’s, Dessert (Italiaanse verrassing) en gratis entree voor de Afterparty!

Wednesday 13 November

Braxton Cook

Braxton Cook is een Emmy Award-winnende artiest en een van de meest opwindende opkomende stemmen in de hedendaagse jazz. Hij groeide op in Silver Spring, Maryland, en werd in 2013 halvefinalist in de Thelonious Monk International Jazz Saxophone Competition. In 2015 studeerde hij af aan The Juilliard School in jazzcompositie. Tijdens zijn studie toerde hij met Grammy-genomineerde trompettist Christian Scott en werd een vast lid van zijn band. Daarnaast heeft hij opgetreden met de Christian McBride Big Band, Jon Batiste en Marquis Hill. Fader Magazine noemde hem in 2017 een “Jazz Marvel” en “Jazz Prodigy.” Ebony Magazine vermeldde hem in 2018 als een van de Top Vijf Jazzartiesten om in de gaten te houden. Braxton heeft zes projecten uitgebracht, waaronder zijn debuut-EP Sketch (2014) en zijn meest recente album Who Are You When No One Is Watching (2023).