fbpx

Thursday 29 September 2022

Book a table
Gratis

LATIN THURSDAYS XL ‘End of Summer’

GARDEN OF BIRD

Start

20:00

Ticket prices

Free Entrance!

Gratis

‘End of Summer’ is here! Dit gaan we grootst afsluiten met een Latin Thursday om niet meer te vergeten met een speciale demo/workshop van Yorni & Laura, all the way live from cuba. Samen met hen toveren nog een keer de donderdag om tot een mega Latin hotspot. Grab a drink, have a bite en join je danspartner op de dansvloer terwijl DJ Philly & Friends zorgen voor de lekkerste Bachata, Kizomba en Salsa.

Line-up:

DJ Philly & friends

View agenda

Have A Look At This

Thursday 06 April

LATIN THURSDAYS

Loosen up, Latin Thursdays in de Garden zolang het zonnetje schijnt! Elke donderdag toveren we we de Garden of BIRD weer om tot een Latin hotspot.

Friday 28 April

KINGS VS QUEENS

Op vrijdag 28 april is het in BIRD tijd voor een jaarlijks terugkerende clubavond maar dan net even anders. Wat ooit begon als een eerbetoon aan de supersterren zoals Beyoncé, Rihanna, Michael Jackson en Prince is inmiddels uitgegroeid tot een ware tradiditie in BIRD.

Talkin’ about traditions Koningsdag 2023 wordt gevierd in Rotterdam en dat laten we niet zomaar voorbij gaan! Bovenop ons jaarlijkse koningsnacht party, BIRD presents Kings vs Queens. Verwacht een avond lang uiteenlopende classics van artiesten als Drake, Jay Z, Janet Jackson en Mariah Carey. Just alle hits van de Kings & Queens van de 90’s, 00’s en 10’s.

Saturday 13 May

MGD (WEB)

Montis, Goudsmit & Directie

Match made in heaven. De Souljazz supergroep Montis, Goudsmit & Directie staat zaterdag 15 mei in BIRD Rotterdam!