fbpx

Thursday 22 June

LaLaLar

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 15,50 (pre-sale) / € 16,- (door)

Tickets

Genre

Tell your friends

Lalalar is een Turkse drie-koppige band die weten hoe ze future-nostalgia creeëren door het mixen van retro-cinematic bass lines, electro beats, rebroken vocals en gitaar rifs. Op donderdag 22 juni brengt de band hun experimentele indie sound naar BIRD!

De band wiens sound je doet denken aan je favoriete 80’s cult show thema kwam in 2019 tot stand en al snel kreeg de band een groeiende fanbase: Lalalar heeft inmiddels al 10 singles uitgebracht en bracht ook afgelopen jaar hun debuutalbum Bi Cinnete Bakar uit wat in totaal al meer dan 6 miljoen streams opleverde op Spotify! It’s safe to say dat deze band al snel een weg naar de top timmert. De hypnotiserende indie sfeer van Lalalar is een unieke experience voor elke muziekliefhebber!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Thursday 19 October

Islandman

Islandman neemt invloeden vanuit hun reizen over de wereld en stopt ze in hun muziek. Op donderdag 19 oktober staat Islandman in BIRD!

Friday 20 October

Svaneborg Kardyb

Svaneborg Kardyb

Deense jazz sensatie Svaneborg Kardybr komen naar Rotterdam! Vrijdag 20 october staan Svaneborg Kardybr in BIRD!