fbpx

Wednesday 25 August

KOMPROEVEN presents:

Live BBQ Battle Plant based

at garden of BIRD

Start

17:00 (doors) 18:00 (start)

Ticket prices

€20.00

Tickets

Na de zeer succesvolle edities van vorig jaar komt, BIRD terug met de Live BBQ Battle! Op 25 augustus gaan de teams Chowmein90 en Freggies het tegen elkaar opnemen onder toeziend oog van MC Howard Komproe. Welk team kan het lekkerste plant based BBQ gerecht maken? Dat bepaal jij! Koop een ticket, ontvang een blauwe en een rode munt en proef beide recepten. Jij beslist welk team zich de winnaar van de avond mag noemen. The battle is on!

Team Chowmein90
Chowmein90, is een enthousiaste chef uit Almere, hij maakt mooie, smakelijke gerechten voor de ultieme plant-based food liefhebbers.

Team Freggies
Freggies is een begrip in en buiten Rotterdam; met zijn kleurrijke, exotische maar bovenal plant based foodies. Deze vegan chef was onder onze aandacht gebracht door niemand minder dan Nederlandse queen of soul Shirma Rouse (die overigens zelf meedoet met de kip-editie in juni!) Needless to say dat we hierdoor hoge verwachtingen hebben.

Meer edities in Garden of BIRD
Live BBQ Battle Fishy Business op woensdag 28 juli

Wij hanteren de richtlijnen van de RIVM, daarom is er een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Wees er snel bij; kom chillen terwijl zij grillen!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 28 July

Live BBQ Battle Fishy Business

Na de zeer succesvolle edities van vorig jaar, komt BIRD terug met de Live BBQ Battle! Op 28 juli gaan […]

Thursday 30 September

Mamas Gun

De UK-funkateers van Mamas Gun komen naar Rotterdam! Onder leiding van Andy Platts (die Young Gun van Silver Fox) dropte […]

Friday 22 October

Luka at BIRD

Luka

Get ready voor een avond vol dromerige electro-pop, folk, ruimtelijke soundscapes en meeslepende beats! Vrijdag 22 oktober presenteert Luka haar nieuwe remix-ep met tracks van het album First Steps of Letting Go in BIRD.