fbpx

Wednesday 25 August 2021

KOMPROEVEN presents:

Live BBQ Battle Plant based

at garden of BIRD

Start

17:00 (doors) 18:00 (start)

Ticket prices

€20.00

Tickets

Na de zeer succesvolle edities van vorig jaar komt, BIRD terug met de Live BBQ Battle! Op 25 augustus gaan de teams Chowmein90 en Freggies het tegen elkaar opnemen onder toeziend oog van MC Howard Komproe. Welk team kan het lekkerste plant based BBQ gerecht maken? Dat bepaal jij! Koop een ticket, ontvang een blauwe en een rode munt en proef beide recepten. Jij beslist welk team zich de winnaar van de avond mag noemen. The battle is on!

Team Chowmein90
Chowmein90, is een enthousiaste chef uit Almere, hij maakt mooie, smakelijke gerechten voor de ultieme plant-based food liefhebbers.

Team Freggies
Freggies is een begrip in en buiten Rotterdam; met zijn kleurrijke, exotische maar bovenal plant based foodies. Deze vegan chef was onder onze aandacht gebracht door niemand minder dan Nederlandse queen of soul Shirma Rouse (die overigens zelf meedoet met de kip-editie in juni!) Needless to say dat we hierdoor hoge verwachtingen hebben.

Regels m.b.t. Corona

View agenda

Have A Look At This

Thursday 01 December

BRUUT!

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Op vrijdag 25 maart staat de vierkoppige band uit Amsterdam in BIRD

Friday 30 September

DONNA x Dam Swindle

Vrijdag 30 september vieren wij 10Y BIRD met DONNA x Dam Swindle, samen laten ze BIRD vliegen into dancing heaven! Celebrate with us.

Friday 07 April

Jools Holland and his Rhythm & Blues Orchestra 

geeft oude folk en soul een moderne twist en met zijn zomerse pop à la Ed Sheeran ging hij meerdere malen platinum. Op woensdag 7 september staat hij in LantarnVenster.