fbpx

Friday 14 January

POSTPONED

King Shiloh Sound System

POSTPONED

Start

23:00

Ticket prices

€ 8,- (early-BIRD) [sold out]
€ 10,- (pre-sale)
€ 13,- (door)

Tickets

Let op: voor toegang tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test kan aangevraagd worden via testenvoortoegang.org.

Vrijdag 14 januari is de volledige wereld jouw (Jamaicaanse) discobal! De dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter!

View agenda

Have A Look At This

Friday 10 June

Mr. Scruff x Jamie 3:26

DJ, cartoonist én theedrinker Mr. Scruff is back (again)! Bijna traditiegetrouw komt Mr. Scruff (6e keer) naar BIRD en this time samen met Jamie 3:26. Bust a move op de pareltjes van Scruff en Jamie in de avond van 10 juni tijdens een (nu al) legendarische editie van 360 Degrees!

Wednesday 23 March

Navy Blue at BIRD

Navy Blue

Skate-wonderkind-turned-rapper, Navy Blue, komt naar BIRD! Het Los Angeles-born, New York-based multitalent maakt sinds 2015 waves in de underground met […]

Friday 11 February

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Woensdag 21 april daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de harten van Noorse jazz-lovers met hun debuut Greta Stitz en inmiddels niet meer weg te denken uit de scene.