fbpx

Friday 09 September 2016

Gratis

Kanen bij De Hofbogen

Start

17:00

Ticket prices

Gratis

Genre

  Tell your friends

  Kanen bij De Hofbogen is terug in je favoriete achtertuin. Op het plein voor BIRD vind je elke vrijdag de fijnste foodtrucks. Bij mooi weer – fingers crossed – geniet je met je vrienden van een heerlijke foodline-up met de Rotterdamse skyline op de achtergrond. Van pizza tot friet via Thais en tapas, met een bakkie van Lokaal of een biertje van BIRD. Schuif bij ons aan voor het gezelligste openluchtrestaurant van Rotterdam!

  Interview

  Kanen bij de foodtrucks van Kanen Bij…

  Al dat heerlijks van Kanen bij wordt verzorgd door foodtruckhouders. Wie dat precies zijn en wat ze koken, lees je hieronder

  View agenda

  Have A Look At This

  Wednesday 01 February

  Ben Caplan

  Verhalen verteld door een Indie-folk sound, aangescherpt met een randje country & jazz: Ben Caplan komt op woensdag 1 februari 2023 naar BIRD! Een muzikant met het vermogen om zowel wilde overgave als rustige introspectie te kanaliseren in zijn muziek.

  Friday 28 April

  KINGS VS QUEENS

  Op vrijdag 28 april is het in BIRD tijd voor een jaarlijks terugkerende clubavond maar dan net even anders. Wat ooit begon als een eerbetoon aan de supersterren zoals Beyoncé, Rihanna, Michael Jackson en Prince is inmiddels uitgegroeid tot een ware tradiditie in BIRD.

  Talkin’ about traditions Koningsdag 2023 wordt gevierd in Rotterdam en dat laten we niet zomaar voorbij gaan! Bovenop ons jaarlijkse koningsnacht party, BIRD presents Kings vs Queens. Verwacht een avond lang uiteenlopende classics van artiesten als Drake, Jay Z, Janet Jackson en Mariah Carey. Just alle hits van de Kings & Queens van de 90’s, 00’s en 10’s.

  Monday 06 February

  Vieux Farka Touré

  Vieux Farka Touré aka “Hendrix of the Sahara” bekend om zijn heerlijke gitaarlicks en dazzling crowds met zijn snelheid en behendigheid op de gitaar, geeft de beste gitaarspelers in de wereld a run for their money. Maandag 06 komt de zoon van de legendarische Ali Farka Touré naar BIRD!