fbpx

Thursday 26 March

Book a table
Gratis

POSTPONED

JOSHUA J

POSTPONED

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Ook BIRD volgt de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd op. Dat betekent helaas dat ook dit event wordt uitgesteld. :'( We zijn druk bezig met het vinden van een nieuwe datum. Ben je de nieuwe datum verhinderd? Dan betalen we je uiteraard je money back. Het kan even duren, dus we vragen om je begrip en geduld. Bear with us! We sturen je direct een mailtje zodra we meer weten. Meer info? Hier vind je de laatste updates. Stay safe!

Een fusie van wavy r&b, soul en hip-hop: dat is precies waar Joshua J voor staat. De Nederlandse zanger en rapper ademt muziek en stelt deze passie tentoon in zijn zelfgeschreven tracks. Jaren geleden besloot hij van zijn dj-booth af te stappen en de mic een kans te geven. Het resultaat hoor je (in veel hitlijsten) en op woensdag 26 maart in BIRD.

Hij is nog geen 21 jaar, maar heeft al een eigen label, werd door Dr. Dre in de ‘Beats of the Week’ playlist gegooid en bracht in 2019 zijn album 1998 uit. Op deze plaat laat hij, op groovy beats en melodische tracks, een emotionele kant zien van zijn ruige jeugd.

Check zijn tape hier, memorize de lyrics en headbop (gratis!) mee op 26 maart in BIRD.

Line-up

Joshua J

Let op: vooraf speelt Blackwave. in de Podium-zaal, we zien je graag wat eerder!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter!