fbpx

Friday 07 April

Jools Holland and his Rhythm & Blues Orchestra 

At LantarenVenster

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

€42,- (Pre-sale)

Tickets

Orkestleider, presentator, boogie-woogie liefhebber Jools Holland is een bekend gezicht in de popmuziek. Met zijn wereldberoemde muziekrevue Later… With Jools Holland brengt hij artiesten van alle werelddelen samen: jong en oud, bekend en onbekend, en werkelijk alle stijlen en genres worden met Jools’ aanstekelijke enthousiasme gepresenteerd.

Dit is een concert met voornamelijk staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon.

Zelf is Jools ook een gevierd muzikant, in de jaren zeventig maakte hij voor het eerst furore als toetsenist bij Squeeze. Al jaren toert hij met zijn gevierde Rhythm & Blues Orchestra, een altijd veranderende formatie waar steeds nieuwe muzikale gasten bij betrokken zijn. De laatste wapenfeit in Jools’ discografie is Pianola.Piano & Friends, een ode aan het instrument waar de man sinds zijn jeugdjaren in Oost-Londen achter gekluisterd zit.

Vanavond speelt Jools met zijn oude Squeeze bandmaatje Gilson Lavis achter de drums en de bekende soul/R&B zangeres Ruby Turner, bekend van de hit It’s Gonna Be Alright. Jools Holland Rhythm & Blues Orchestra blijft een onverstoord spektakel, en een bevlogen viering van muziek in het algemeen. Poets je dansschoenen voor een onvergetelijke avond in LantarenVenster.

Line up

Dit concert wordt georganiseerd door LantarenVenster, BIRD, Motel Mozaique Concerts en Rotown.

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Tuesday 17 October

JaRon Marshall

JaRon Marshall beschrijft zijn muziek als een huwelijk tussen soul, jazz en hip-hop. De getalenteerde 29-jarige is al ver gekomen: […]