fbpx

Friday 21 October 2022

JOLLOVE

Africa Beats

Start

23:00

Ticket prices

€10, (Early BIRD - Ex. fee)
€13,- (Regular BIRD - Ex. fee)
€15,- (Late BIRD - Ex. fee)
Door = €20

Tickets

Jollove voor het eerst in BIRD. Ervaar het rijkdom van Afrikaanse muziek op vrijdag 21 oktober. Een fris perspectief, niet de traditionele “gecureerde” kijk. Dans de hele nacht op Afrikaanse muziek en ga met new energy op pad.

Op dit evenement wordt alleen maar de beste Afrikaanse muziek gespeeld; dus verwacht Afrobeats uit West-Afrika, Oost-Afrika, Zuid-Afrika, Centraal-Afrika, Frankrijk/UK Afrobeats en de classic Afro-hits!

View agenda

Have A Look At This

Sunday 31 December

BIRD NYE: LOVE AFFAIR

Kom NYE met ons vieren in BIRD! Over precies twee maanden is het alweer tijd voor het nieuwe jaar. Out with the old in with the new NYE 2023: Love Affair 31 december at BIRD, met alle sounds die je van BIRD mag verwachten.

Kom in zaal 1 dansen op eighties, nineties en zeroes classics, hosted bij Back and Forth. In zaal 2 is het aan FEEL om de ruimte te vullen met de beste Afro sounds. Last but not least een silent disco, hosted bij ons eigen BIRD Beats! Mis het niet.

Saturday 06 January

Bad Habits, Good Intentions

2023 was Better Together! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie en daarom heffen wij zaterdag 6 januari graag samen het glas op nog meer guilty pleasures en hoopvolle muzikale beloften in 2024 🥂 It’s a LOVE AFFAIR!

Thursday 25 January

June Freedom

Familia, pak je agenda erbij, want June Freedom komt met zijn 7 SEAS tour naar Rotterdam! June Freedom neemt overal waar hij komt zijn Kaapverdiaanse vibes met zich mee, die je zeker niet wil missen. Donderdag 25 januari staat June in BIRD!