fbpx

Saturday 17 February

Jay-Way

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€16,00 ( Pre-sale) / €16,50,- (Door)

Tickets

Welcome to the world of Jay-Way’s grenzeloze hiphop. Waar rap & rhythm meets pop, soul en de positive energie van gospel. Op zaterdag 17 februari staat Jay-Way in BIRD.

Jay-Way, geboren en getogen in Amsterdam, is opgegroeid met Ghanese ouders die hem leerden om het onbekende te omarmen. Als kind raakte hij al snel geïnteresseerd in de Amerikaanse muziekscene; van iconische rappers uit de jaren ’90 tot grungehelden. Deze eclectische muzieksmaak vormde de basis voor zijn unieke sound, wat je terug kunt horen in albums zoals Jaynaysis (2015), Teen Gohan (2018) en ‘No, I’m Not Ok‘ (2020). Samenwerkingen met grootheden als Ty Brasel, Steven Malcolm, Jude Barclay en Jarreau Vandal hebben Jay-Way ook bij andere legends in de scene in kaart gebracht; hij werkte zelfs samen met Snoop Dogg om zijn dynamische West Coast flavor toe te voegen aan Malcolm’s remix van “Summertime” uit 2022. In 2024 komt hij weer met een nieuw album; tijd om zijn nieuwe tracks te laten horen in BIRD dus!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 24 February

Frankie Stew and Harvey Gunn

Zaterdag 24 februari, it’s happening! Frankie Stew en Harvey Gunn rocken BIRD met hun dope hip-hop vibes en electronic beats.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!

Wednesday 28 February

Bkk with live band

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers.Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Op woensdag 28 februari staat Bkk met zijn live band in BIRD!