fbpx

Wednesday 08 November

Book a table
Sold Out

Jalen Ngonda

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Sold Out

Drop alles wat je aan het doen bent en pak je agenda erbij! Want de Maryland-born, Liverpool-based singer-songwriter Jalen Ngonda komt weer terug naar Rotterdam! Op woensdag 08 november staat dit hedendaags soul-talent in BIRD.

Jalen Ngonda, een betoverende singer-songwriter, slaagt er met zijn hartelijke stem en ontroerende liedjes over prille liefde in om luisteraars moeiteloos te betoveren. Geboren in Amerika, kwam hij als muzikant tot bloei in het Britse Liverpool. Daar veroverde zijn nu-soul – een kunstzinnige fusie van jazz, funk, soul, blues en hiphop – snel een breed publiek en groeiden de podia gestaag. N’Gonda’s muziek pendelt niet alleen tussen genres, maar ook door de tijd, waarbij elementen van de jaren 50, 60 en 70 zijn warme, scherp gearrangeerde songs kleuren. Hij typeert zijn eigen werk als ‘een melange van soul en R&B, met een vleugje Beach Boys en The Beatles’. Met dergelijke beloftes kijken we uit naar zijn langverwachte debuutalbum, dat in september bij het gerenommeerde Daptone Records verschijnt. N’Gonda, die eerder het podium deelde met Laura Mvula, Martha Reeves, Lauryn Hill en staat dit jaar op North Sea Jazz, belooft een fonkelende muzikale tijdsreis die zowel verrassend als vertrouwd zal zijn.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 06 January

Bad Habits, Good Intentions

2023 was Better Together! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie en daarom heffen wij zaterdag 6 januari graag samen het glas op nog meer guilty pleasures en hoopvolle muzikale beloften in 2024 🥂 It’s a LOVE AFFAIR!

Friday 09 February

Eagle-Eye Cherry

Eagle-Eye Cherry

Eagle-Eye Cherry is sound is een onmiskenbare mix van rock, pop en folk. Op vrijdag 02 february staat de singer-songwriter in BIRD!

Wednesday 28 February

BnnyHunna

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!