fbpx

Wednesday 08 November 2023

Book a table
Sold Out

Jalen Ngonda

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Sold Out

Drop alles wat je aan het doen bent en pak je agenda erbij! Want de Maryland-born, Liverpool-based singer-songwriter Jalen Ngonda komt weer terug naar Rotterdam! Op woensdag 08 november staat dit hedendaags soul-talent in BIRD.

Jalen Ngonda, een betoverende singer-songwriter, slaagt er met zijn hartelijke stem en ontroerende liedjes over prille liefde in om luisteraars moeiteloos te betoveren. Geboren in Amerika, kwam hij als muzikant tot bloei in het Britse Liverpool. Daar veroverde zijn nu-soul – een kunstzinnige fusie van jazz, funk, soul, blues en hiphop – snel een breed publiek en groeiden de podia gestaag. N’Gonda’s muziek pendelt niet alleen tussen genres, maar ook door de tijd, waarbij elementen van de jaren 50, 60 en 70 zijn warme, scherp gearrangeerde songs kleuren. Hij typeert zijn eigen werk als ‘een melange van soul en R&B, met een vleugje Beach Boys en The Beatles’. Met dergelijke beloftes kijken we uit naar zijn langverwachte debuutalbum, dat in september bij het gerenommeerde Daptone Records verschijnt. N’Gonda, die eerder het podium deelde met Laura Mvula, Martha Reeves, Lauryn Hill en staat dit jaar op North Sea Jazz, belooft een fonkelende muzikale tijdsreis die zowel verrassend als vertrouwd zal zijn.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.