fbpx

Sunday 17 April 2022

Jake Isaac

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 22,50 (pre-sale) / € 23,- (door)

Tickets

South-Londen born and raised singer-songwriter Jake Isaac komt naar Rotterdam! Na uitverkochte tours in de UK, Duitsland én Nederland brengt hij op zondag 17 april de heart-warming songs van zijn album Honesty naar BIRD. 

Als echte multi-instrumentalist zat Jake Isaac als 3-jarig ventje al achter de drums en maakte hij zich in zijn schooljaren familiar met de gitaar en piano. Flash forward naar 2017: met zijn album Our Lives verovert Jake Isaac de hearts and ears van soul-lovers over de hele wereld. Uitverkochte tours en collabs met India.Arie, Samm Henshaw en Yuna volgen. In 2021 kwam de zanger met zijn meest ambitieuze effort tot nu toe: Honesty. Zondag 17 april speelt hij nummers van het album in BIRD. Genoeg tijd om alle songs uit je hoofd te leren.

View agenda

Have A Look At This

Friday 03 May

Marcellus Pittman

Marcellus Pittman, een icoon in de wereld van housemuziek, betovert zijn publiek met zijn unieke mix van house, funk en soul. Malik begon zijn DJ-activiteiten voor universiteitsfeesten, huwelijksrecepties en ‘old schoolfeesten’ begin jaren 90. In 1993 bracht Malik zijn eerste productiewerk uit met het lokale hiphopcollectief “Home Grown”. Vrijdag 3 mei is hij in BIRD.

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!