fbpx

Sunday 17 April

Jake Isaac

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 22,50 (pre-sale) / € 23,- (door)

Tickets

South-Londen born and raised singer-songwriter Jake Isaac komt naar Rotterdam! Na uitverkochte tours in de UK, Duitsland én Nederland brengt hij op zondag 17 april de heart-warming songs van zijn album Honesty naar BIRD. 

Als echte multi-instrumentalist zat Jake Isaac als 3-jarig ventje al achter de drums en maakte hij zich in zijn schooljaren familiar met de gitaar en piano. Flash forward naar 2017: met zijn album Our Lives verovert Jake Isaac de hearts and ears van soul-lovers over de hele wereld. Uitverkochte tours en collabs met India.Arie, Samm Henshaw en Yuna volgen. In 2021 kwam de zanger met zijn meest ambitieuze effort tot nu toe: Honesty. Zondag 17 april speelt hij nummers van het album in BIRD. Genoeg tijd om alle songs uit je hoofd te leren.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]