fbpx

Sunday 17 April 2022

Jake Isaac

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 22,50 (pre-sale) / € 23,- (door)

Tickets

South-Londen born and raised singer-songwriter Jake Isaac komt naar Rotterdam! Na uitverkochte tours in de UK, Duitsland én Nederland brengt hij op zondag 17 april de heart-warming songs van zijn album Honesty naar BIRD. 

Als echte multi-instrumentalist zat Jake Isaac als 3-jarig ventje al achter de drums en maakte hij zich in zijn schooljaren familiar met de gitaar en piano. Flash forward naar 2017: met zijn album Our Lives verovert Jake Isaac de hearts and ears van soul-lovers over de hele wereld. Uitverkochte tours en collabs met India.Arie, Samm Henshaw en Yuna volgen. In 2021 kwam de zanger met zijn meest ambitieuze effort tot nu toe: Honesty. Zondag 17 april speelt hij nummers van het album in BIRD. Genoeg tijd om alle songs uit je hoofd te leren.

View agenda

Have A Look At This

Friday 07 April

Jools Holland and his Rhythm & Blues Orchestra 

geeft oude folk en soul een moderne twist en met zijn zomerse pop à la Ed Sheeran ging hij meerdere malen platinum. Op woensdag 7 september staat hij in LantarnVenster.

Wednesday 12 April

Michael Mayo

Michael Mayo

Michael Mayo is nu al één van de meest geprezen en veelzijdige stemmen in modern day music. Op woensdag 12 april staat Michael Mayo in BIRD!

Wednesday 19 April

Dragonfruit

‘’Born out of a love for sample-hiphop and neo-soul’’. Dat is de grondslag van de Rotterdamse R&B-band Dragonfruit and they are back in BIRD!