fbpx

Saturday 12 November

JAEL

Albumtour

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (Pre-sale)
€ 18,- (Door)

Tickets

Je kan JAEL kennen van zijn turn-up skills behind the decks of als instrumentalist, producer en vocalist. One thing is for sure, op 12 november touched deze muzikale duizendpoot alle honken in BIRD met eerst een optreden van zijn debuutalbum Half as Much om daarna on the 1s and 2s te springen bij een clubnight!

Opgegroeid in een huishouden met muziek als centraal middelpunt is JAEL is no stranger to soul, funk en RnB waaraan hij zijn hele jeugd is blootgesteld. Fast forward to 2022 heeft JAEL zijn eigen signature sound erin gemixt en is het te horen in niet alleen zijn DJ-sets, maar ook in zijn music productions en songwriting op zijn recently dropped debuutalbum Half as Much (met features van Alex Isley, Rae Khalil, Phabo, The Kount). Get a taste of JAEL en check zijn ESNS live performance met members van SMANDEM. hieronder, of get turned up met zijn DJ-set voor SKANDL. Op 12 november komt hij voor beiden terug naar BIRD, so get ready!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 26 November

Ondara

Ready to get folked? De Minneapolis-based singer-songwriter Ondara komt naar Rotterdam! In 2019 gooide de zanger hoge ogen met zijn debuutalbum Tales of America. Zaterdag 26 september brengt het Tiny Desk-wonder zijn gevoelige folk-rock én een nieuw album naar BIRD.

Sunday 04 December

Mauskovic Dance Band

De familie die samen speelt, blijft bij elkaar, zoals het oude gezegde luidt, en de Mauskovic Dance Band speelt alsof ze 24/7 in elkaars zakken zitten. Als je Nicola Mauskovic, Donnie Mauskovic, Marnix Mauskovic en Mano Mauskovic voor de eerste keer tegenkomt, dan is het duidelijk dat ze geen letterlijke familie zijn – it’s showbiz, darling. Aan de andere kant kan deze Amsterdamse groep een collectief kosmopolitische achtergrond claimen die hun zachte, behendige post-punk funk-workouts bepaalt. Bukaroo Bank, hun tweede album voor het Zwitserse label Bongo Joe, vindt dat de Mauskovic Dance Band zowel hun aanpak als hun geluid opnieuw uitvindt, terwijl ze de ritmische euforie behouden die te horen is op hun debuutalbum en de omliggende singles.

Zondag 4 december komt de Mauskovic Dance Band naar BIRD.

Wednesday 07 December

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]