fbpx

Saturday 12 November 2022

JAEL

Albumtour

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (Pre-sale)
€ 18,- (Door)

Tickets

Je kan JAEL kennen van zijn turn-up skills behind the decks of als instrumentalist, producer en vocalist. One thing is for sure, op 12 november touched deze muzikale duizendpoot alle honken in BIRD met eerst een optreden van zijn debuutalbum Half as Much om daarna on the 1s and 2s te springen bij een clubnight!

Opgegroeid in een huishouden met muziek als centraal middelpunt is JAEL is no stranger to soul, funk en RnB waaraan hij zijn hele jeugd is blootgesteld. Fast forward to 2022 heeft JAEL zijn eigen signature sound erin gemixt en is het te horen in niet alleen zijn DJ-sets, maar ook in zijn music productions en songwriting op zijn recently dropped debuutalbum Half as Much (met features van Alex Isley, Rae Khalil, Phabo, The Kount). Get a taste of JAEL en check zijn ESNS live performance met members van SMANDEM. hieronder, of get turned up met zijn DJ-set voor SKANDL. Op 12 november komt hij voor beiden terug naar BIRD, so get ready!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 February

Viana Afoumou & Loveth Besamoh

Viana Afoumou & Loveth Besamoh zijn een Rotterdams duo met gedeelde roots en een wederzijdse interesse in muzikale experimenten. Op donderdag 22 februari staat zij in BIRD! Viana Afoumou & Loveth Besamoh is een afteract van BONGEZIWE MABANDLA.

Friday 23 February

Dam Swindle

Om de dansvloer in ere te houden op 25 november, verwelkomen we Black Cadmium met hun Detroit-flavoured house geluid, met support van Bound 45.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!