fbpx

Saturday 12 November

JAEL

Albumtour

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (Pre-sale)
€ 20,50 (Door)

Tickets

Je kan JAEL kennen van zijn turn-up skills behind the decks of als instrumentalist, producer en vocalist. One thing is for sure, op 12 november touched deze muzikale duizendpoot alle honken in BIRD met eerst een optreden van zijn debuutalbum Half as Much om daarna on the 1s and 2s te springen bij een clubnight!

Opgegroeid in een huishouden met muziek als centraal middelpunt is JAEL is no stranger to soul, funk en RnB waaraan hij zijn hele jeugd is blootgesteld. Fast forward to 2022 heeft JAEL zijn eigen signature sound erin gemixt en is het te horen in niet alleen zijn DJ-sets, maar ook in zijn music productions en songwriting op zijn recently dropped debuutalbum Half as Much (met features van Alex Isley, Rae Khalil, Phabo, The Kount). Get a taste of JAEL en check zijn ESNS live performance met members van SMANDEM. hieronder, of get turned up met zijn DJ-set voor SKANDL. Op 12 november komt hij voor beiden terug naar BIRD, so get ready!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]