fbpx

Saturday 12 November 2022

JAEL

Albumtour

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (Pre-sale)
€ 18,- (Door)

Tickets

Je kan JAEL kennen van zijn turn-up skills behind the decks of als instrumentalist, producer en vocalist. One thing is for sure, op 12 november touched deze muzikale duizendpoot alle honken in BIRD met eerst een optreden van zijn debuutalbum Half as Much om daarna on the 1s and 2s te springen bij een clubnight!

Opgegroeid in een huishouden met muziek als centraal middelpunt is JAEL is no stranger to soul, funk en RnB waaraan hij zijn hele jeugd is blootgesteld. Fast forward to 2022 heeft JAEL zijn eigen signature sound erin gemixt en is het te horen in niet alleen zijn DJ-sets, maar ook in zijn music productions en songwriting op zijn recently dropped debuutalbum Half as Much (met features van Alex Isley, Rae Khalil, Phabo, The Kount). Get a taste of JAEL en check zijn ESNS live performance met members van SMANDEM. hieronder, of get turned up met zijn DJ-set voor SKANDL. Op 12 november komt hij voor beiden terug naar BIRD, so get ready!

View agenda

Have A Look At This

Friday 07 April

Jools Holland and his Rhythm & Blues Orchestra 

geeft oude folk en soul een moderne twist en met zijn zomerse pop à la Ed Sheeran ging hij meerdere malen platinum. Op woensdag 7 september staat hij in LantarnVenster.

Wednesday 12 April

Michael Mayo

Michael Mayo

Michael Mayo is nu al één van de meest geprezen en veelzijdige stemmen in modern day music. Op woensdag 12 april staat Michael Mayo in BIRD!

Wednesday 19 April

Dragonfruit

‘’Born out of a love for sample-hiphop and neo-soul’’. Dat is de grondslag van de Rotterdamse R&B-band Dragonfruit and they are back in BIRD!