fbpx

Saturday 11 March 2023

Sold Out

Isaiah Rashad

at annabel

Start

20:00 (doors: 19:00)

Ticket prices

Sold Out

Genre

Links


Tell your friends

Isaiah Rashad, een van de dopeste rappers van dit moment, komt naar Rotterdam! Kendrick Lamars labelmate heeft sinds 2014 het internet on lock met zijn indrukwekkende Cilvia Demo en is niet meer weg te denken uit de top-10-beste-rappers-van-dit-moment lijstjes. Zaterdag 11 maart brengt de Chattanooga rapper zijn signature laid back en effortless flows naar Annabel!

Rashad is een vechtersbaas die er niet vies van is zijn demonen te suckerpunchen terwijl het publiek hem opruit vanuit de tribunes. Alles gaat eraan: zijn depressie, de Xanax die hij slikte, het feit dat hij drie keer bijna aan de deur werd gezet door de TDE label. Downbeat hiphop als brutale zelf-filering waarin elke vers telt en die vlot binnenkomt dankzij zijn ingehouden ritmes, geboren in Tennessee en geperfectioneerd in LA. Na een lange periode van drugs- en alcoholrehabilitatie bracht Rashad in 2021 zijn comeback album The House Is Burning uit. Je hoort op deze plaat een mix van r&b, jazz en southern rap en de teksten zijn gevuld met zelfreflectie over de worstelingen van de afgelopen jaren.

Dit concert wordt gepresenteerd door Annabel i.s.m. BIRD en MOMO Concerts

View agenda

Have A Look At This

Thursday 31 October

Resavoir

Resavoir is een muziekproject geleid door Will Miller uit Chicago. Hun debuutalbum kwam uit in 2019 en kreeg veel lof van onder andere Pitchfork en VICE. Eind 2019 traden ze op bij het eerste Boiler Room Festival in Londen en namen daar een cover op van “Plight” bij Total Refreshment Centre. Dit nummer verscheen later op een compilatie van Blue Note Records. In de herfst van 2023 brengen ze hun tweede album uit, met een vernieuwde live-ensemble met nieuwe Chicago muzikanten zoals Eddie Burns, William Corduroy en Kenneth Leftridge Jr.

Monday 04 November

Talib Kweli

De Brooklynse MC Talib Kweli is een van de meest getalenteerde en maatschappelijk bewuste rappers van de afgelopen 20 jaar. Hij is internationaal bekend en streeft ernaar de top te bereiken zonder zijn verleden te verloochenen. Kweli heeft indrukwekkende samenwerkingen gehad met artiesten zoals Mos Def, Kanye West en Pharrell Williams, en heeft een veelzijdige muziekcarrière opgebouwd. In 2011 richtte hij Javotti Media op, een platform voor onafhankelijke denkers en doeners, dat muziek, films en boeken uitbrengt.

Monday 04 November

The Herbaliser

Guess who’s back? The Herbaliser komt naar Rotterdam! Na drie jaar uit elkaar geweest te zijn, komt de originele nu weer samen. Maandag 04 november staan ze met hun funky hip-hop songs in BIRD! Een unieke kans om ze weer als van ouds op te zien treden, dus zorg dat je erbij bent.