fbpx

Thursday 22 June

Book a table
Gratis

Alternate Takes

Imaginarium

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Op donderdag 22 juni is het de beurt aan Anton de Bruin met zijn project: Imaginarium!

Het Imaginarium is een plek waar de lijn vervaagd wordt tussen realiteit en verbeelding. Zo is dat ook het doel van het nieuwe project van Anton de Bruin, om de lijn tussen club- en concertmuziek te vervagen zoals we al eerder zagen in steden als London en LA. Met een muzikale rugzak die o.a Dragonfruit, Y.O.P.E en Peter Somuah Group in zich heeft is het gloednieuwe project een kaleidoscoop van invloeden waarbij onder andere dub, afrobeat, cinematische elementen en elektronica samensmelten tot een geheel. 

Line up:
Peter Somuah – Trumpet
Jesse Schilderink – Tenor Sax
Milan Boone – Guitar
Joop de Graaf – Bass
Thijmen Molema – Drums
Anton de Bruin – Keys

View agenda

Have A Look At This

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Sunday 15 October

BCUC

BCUC

Activistische psychedelica en plezierige afrobeat, dat is Bantu Continua Uhuru Consciousness, kortweg BCUC. Zie BCUC 15 oktober in BIRD!

Thursday 19 October

Islandman

Islandman neemt invloeden vanuit hun reizen over de wereld en stopt ze in hun muziek. Op donderdag 19 oktober staat Islandman in BIRD!