fbpx

Thursday 02 May 2019

Gratis

BIRDsessions

IKS

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Doe je mee?

IKS zag het levenslicht toen een stel jonge jazz-muzikanten een mutual love voor pop en r&b bij elkaar ontdekten. Dankzij een ongewone samenstelling (van twee vocals, gitaar en basgitaar) levert IKS unique sounds af. Zonder drums spelen ze in op een intieme setting, maar kunnen ze wel onverwacht explosief uit de hoek komen!

Insider tip

Vooraf speelt Madison McFerrin in BIRD en met wat geluk sluit zij ook aan bij de jam. Fingers crossed!

Line-up

Isla van Hout: vocals
Bahghi Yemane: vocals
Mikael Asmundsson: guitar
Freek Mulder: bass

De BIRDsessions van mei worden gehost door drummer Nello Biasini.

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 April

Justin Timberlake vs Usher

Yeah! We’re bringing sexy back! BIRD presents, Justin Timberlake vs Usher op vrijdag 19 april. Verwacht een avond vol good vibes en great RNB sounds! Ben jij team Justin of team Usher?!?⁠ Save the date en koop snel je ticket!

Saturday 27 April

Royal Republic

♔ Royal Republic is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag, zaterdag 27 april. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van de beste deejays uit het reguliere BIRD club programma met residents van o.a Heat, Stir it up en New York Transit.

Verwacht alles van HipHop en RNB tot de beste Afro, Dancehall en future-beats van gisteren, vandaag en morgen. Natuurlijk kun je ook lekker weg zakken met een cocktail of genieten van een heerlijke houtoven pizza in een van onze strandstoelen.

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!