fbpx

Friday 21 April

360 degrees

hunee

w/ Gayance, Kofi The Unknown

Start

23:00

Ticket prices

€11,- (Happy BIRD - sold out) | €14,- (Early BIRD - sold out) | €17,- (Pre sale) | €20,- (Late BIRD)

Tickets

Party people, heads up!  Deze avond is op verzoek van Hunee verplaatst van 14 naar 21 april.

Kan jij 21 april gewoon dan ben je welkom met je gekochte ticket. Kun je niet komen dan gaan wij je volgende week refunden. Stuur ons voor volgende week maandag 20 maart een reply, met je ticketnummer, e-mail en naam. Mocht je nog vragen hebben laat het ons weten! Alle tickethouders van 14 april ontvangen ook nog een e-mail van ons.

Voor deze editie op vrijdag 21 april hebben we een dj die feest viert met jou aan de andere kant van de dj booth en je meeneemt op een muzikale reis die tijd, plaats en zelf overstijgt: Rush Hour-family Hunee. 360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden.

Hunee groeide op in Bochum, een voormalige industriestad in West-Duitsland. Zijn onbevreesde benadering van het spelen van muziek van alle leeftijden en uit alle hoeken van de wereld wordt gevoed door een grenzeloze muzikale nieuwsgierigheid. Zijn dj-sets hebben hem ook over de hele wereld gebracht. En of hij nu de hele nacht speelt in een intieme kelder of een grote mainstage van een festival sluit, zijn sets behouden een gevoel van kwaliteit en emotionaliteit die elk van hen tot een kleurrijke ervaring maken.

Hunee is onlangs (alweer!) verhuisd naar Amsterdam, een stad die het afgelopen decennium centraal heeft gestaan ​​in zijn muzikale reis, als lid van de Rush Hour-familie en de vele vriendschappen die hij heeft gevormd met de lokale muziekgemeenschap (Dekmantel, Red Light Radio e.a.).

Naast Hunee zal die avond in de andere zaal Kofi The Unknown en Gayance draaien.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 08 June

Adi Oasis

Soul, funk, R&B: Adi Oasis is in vele genres thuis en haar veelzijdige sound reist de hele wereld over. Als […]

Saturday 17 June

The Grapevyne RNB & HipHop Classics Silent Disco

Stap in de Garden Of BIRD en laat je meeslepen in een reis vol met R&B en HipHop Classics uit de late 80’s, early 90’s en begin 00’s! Zet je headphones op en schakel tussen de 2 kanalen. Dans en zing mee onder de sterrenhemel!

Friday 30 June

Open Air film: Devil’s Pie (D’Angelo) 

Op vrijdag 30 juni organiseert BIRD in samenwerking met Black Soil Film Festival een serie muziekdocumentaires in de voortuin Garden of BIRD.