fbpx

Saturday 13 August

HEAT

Tropical Riddims || 3 Year Anniversary

Start

23:00

Ticket prices

€10,- ( Limited Early Love Birds | Ex fee ) | €13,- ( Regular Pre-Sale | Ex fee ) | €18,- ( Late-tickets & Doorsale )

Tickets

It’s a celebration! HEAT launched 3 years ago. De bedoeling was om die bday / family party vibe, uit het Caribisch gebied, West-Afrika en Latijns-Amerika naar Rotterdam te brengen. En tijdens lockdown werden die vibes via livestream op je woonkamervloer geserveerd.

Zaterdag 13 augustus vieren we 3 jaar tropische riddims met DJ’s Le’Main, Cijntje en natuurlijk onze eigen Caribbean Ray. Wijn op de sounds van Dancehall, Afrobeat, Reggeaton, Kuduro, Dembow, Baile Funk, Konpa, Merengue, Bachata, Soca, Funana, Zouk, Tropical Bass en meer.

Gebaseerd op eerdere edities, wil je je tickets snel hebben!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 03 September

Kokoroko

Kokoroko is een van de meest euforische, verbluffende formaties in de baanbrekende jazz-scene van Londen. De groep neemt het estafettestokje over van artiesten als Fela Kuti, Ebo Taylor en Tony Allen en vervlecht die West-Afrikaanse highlife/Afrobeat roots met de moderne bruis van de Britse hoofdstad.

Wednesday 07 December

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Wednesday 12 October

Hiatus Kaiyote

Kaiyote keert terug naar Rotterdam!De experimentele band met kleurrijke frontlady overschrijdt elke grens van soul, hiphop, funk en r&b. Woensdag 12 oktober brengt Hiatus Kaiyote hun future sounds naar Theater Rotterdam!