fbpx

Friday 18 September

SENA PERFORMERS

Grote Prijs Van Rotterdam

Hiphop finale

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 4,- (pre-sale) € 9,- (passe-partout)

Tickets

Wie treedt in de voetsporen van Wowi? Tijdens de Hiphop finale op vrijdag 18 september strijden de volgende finalisten in BIRD: Bkk, FABZ Pi, T I Z I A N A, Dirikteur en Giatherapper.

De wedstrijd staat open voor bands/acts uit Rotterdam en de Stadsregio Rotterdam: Lansingerland, Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam en Maassluis, Westvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Nissewaard (voorheen Bernisse en Spijkenisse). Deelname aan de GPR is alleen mogelijk voor Rotterdamse muzikanten. Dit houdt in dat meer dan de helft van de groep of act in Rotterdam woont. De groep of artiest dient zich ook als een Rotterdamse* groep/artiest te profileren (o.a. in de social media).

Host: MC JR.

View agenda

Have A Look At This

Friday 25 September

Jairzinho at Theater Rotterdam

Jairzinho

Vrijdag 25 september presenteren BIRD en Motel Mozaïque de Rotterdamse rapper Jairzinho in Theater Rotterdam. Je kan Jairzinho kennen als […]

Friday 25 September

Raw Roets at De Doelen - BIRD Rotterdam

Raw Roets

Roets is een rasartiest die moeiteloos afwisselt tussen twee uitersten; de rauwere Roets en de zachtere Cyrano. Vrijdag 25 september presenteert hij zijn ep Dromen in Kleur in Theater Rotterdam.

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]