fbpx

Thursday 09 November

Gino-Cochise

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 17,50 (pre-sale) / € 18,- (door)

Tickets

New date – dit event vond eerst plaats op woensdag 14 juniKaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Geboren uit een kokosnoot (zoals hij zelf wel zegt), Amsterdam-based: Gino-Cochise is een van de meest unieke, grensverleggende jazz & funk fusion artiesten van nu! Met soms gemompelde lyrics, soms een schreeuw; door zijn eigenzinnige flow is elke nieuwe release een complete verrassing. Op donderdag 09 november staat hij in BIRD!

Gino-Cochise groeide op in een familie waar muziek een groot aspect van hun leven was. Op 3-jarige leeftijd begon hij al met drummen en met de jaren kreeg hij steeds meer skills in instrumenten zoals keys, gitaar, percussie en basgitaar. Op 16-jarige leeftijd speelde hij al als muzikant voor verschillende artiesten en begon Gino-Cochise zijn ontdekkingsreis door verschillende genres en het vinden van zijn eigen sound. Inmiddels staat Gino op festivals als North Sea Jazz Festival, Transition Festival en is hij te horen op radiozenders als 3FM en NPO Radio 2. In 2022 bracht hij zijn album LBM III uit, waar zijn talenten als multi-instrumentalist duidelijk naar voren komen.

Line-up:

Gino-Cochise
Kick Woudstra – Drums
Ruben Croes – Bass
Rafael Sinay – Guitar

View agenda

Have A Look At This

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Tuesday 17 October

JaRon Marshall

JaRon Marshall beschrijft zijn muziek als een huwelijk tussen soul, jazz en hip-hop. De getalenteerde 29-jarige is al ver gekomen: […]