fbpx

Saturday 22 October 2022

Ghost-Note

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 25,50 (Pre-sale) / € 26,- (door)

Tickets

Drop everything you’re doing! Want op zaterdag 22 oktober staat Ghost-Note opnieuw in BIRD. Deze sound-explosie wordt aangedreven door Snarky Puppy’s multi-Grammy-winning en badass-percussie-duo Robert “Sput” Searight en Nate Werth.

Ghost-Note is sinds de oprichting in 2015 niet meer weg te denken uit de top jazz/funk fusion acts van dit moment. Met een uitgebreide roster met next-level muzikanten, die gespeeld hebben met o.a. Prince, Snoop Dogg, Erykah Badu, Herbie Hancock, Kendrick Lamar en Marcus Miller, duwt de band funkmuziek de toekomst in. Op hun laatste album The Breaks gaat de band all-out. Met ritme op de voorgrond en heavy-hitting beats in de back mixen ze achteloos afrobeat en hiphop met psychedelica en jazz. Zowel The Breaks als hun vorige twee platen; Fortified en Swagism kregen lovende recensies en tikten de #1 spot aan in de iTunes jazz-lijsten. Live gooien ze dit geheel in een stroomversnelling met dansbare grooves, feelgood-vibes en een ghost-busting energie. Dus pak je kans en witness deze paranormale jazz op zaterdag 22 oktober in BIRD.

Line-up

Robert Sput Sesright – drums
Nate Werth – percussion
Dominique Xavier Taplin – keys
Devin Way – percs
Justin Jay Mack McKinney – bass
Peter Knudsen- guitar
Sylvester Onjejiaka – bari sax
Jonathan Mones – alto sax
Mackenzie Green – vocalists

View agenda

Have A Look At This

Thursday 22 February

Viana Afoumou & Loveth Besamoh

Viana Afoumou & Loveth Besamoh zijn een Rotterdams duo met gedeelde roots en een wederzijdse interesse in muzikale experimenten. Op donderdag 22 februari staat zij in BIRD! Viana Afoumou & Loveth Besamoh is een afteract van BONGEZIWE MABANDLA.

Friday 23 February

Dam Swindle

Om de dansvloer in ere te houden op 25 november, verwelkomen we Black Cadmium met hun Detroit-flavoured house geluid, met support van Bound 45.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!