fbpx

Saturday 22 October 2022

Ghost-Note

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 25,50 (Pre-sale) / € 26,- (door)

Tickets

Drop everything you’re doing! Want op zaterdag 22 oktober staat Ghost-Note opnieuw in BIRD. Deze sound-explosie wordt aangedreven door Snarky Puppy’s multi-Grammy-winning en badass-percussie-duo Robert “Sput” Searight en Nate Werth.

Ghost-Note is sinds de oprichting in 2015 niet meer weg te denken uit de top jazz/funk fusion acts van dit moment. Met een uitgebreide roster met next-level muzikanten, die gespeeld hebben met o.a. Prince, Snoop Dogg, Erykah Badu, Herbie Hancock, Kendrick Lamar en Marcus Miller, duwt de band funkmuziek de toekomst in. Op hun laatste album The Breaks gaat de band all-out. Met ritme op de voorgrond en heavy-hitting beats in de back mixen ze achteloos afrobeat en hiphop met psychedelica en jazz. Zowel The Breaks als hun vorige twee platen; Fortified en Swagism kregen lovende recensies en tikten de #1 spot aan in de iTunes jazz-lijsten. Live gooien ze dit geheel in een stroomversnelling met dansbare grooves, feelgood-vibes en een ghost-busting energie. Dus pak je kans en witness deze paranormale jazz op zaterdag 22 oktober in BIRD.

Line-up

Robert Sput Sesright – drums
Nate Werth – percussion
Dominique Xavier Taplin – keys
Devin Way – percs
Justin Jay Mack McKinney – bass
Peter Knudsen- guitar
Sylvester Onjejiaka – bari sax
Jonathan Mones – alto sax
Mackenzie Green – vocalists

View agenda

Have A Look At This

Thursday 08 June

Adi Oasis

Soul, funk, R&B: Adi Oasis is in vele genres thuis en haar veelzijdige sound reist de hele wereld over. Als […]

Saturday 17 June

The Grapevyne RNB & HipHop Classics Silent Disco

Stap in de Garden Of BIRD en laat je meeslepen in een reis vol met R&B en HipHop Classics uit de late 80’s, early 90’s en begin 00’s! Zet je headphones op en schakel tussen de 2 kanalen. Dans en zing mee onder de sterrenhemel!

Wednesday 21 June

Deborah Slijkhuis

Honoring Joe Henderson

Op woensdag 07 juni staat Deborah Slijkhuis in BIRD op het podium. De Thema van de avond is: ‘let the Healing begin’