fbpx

Friday 27 January

360 Degrees

Gabrielle Kwarteng

Start

23:00 - 04:00

Ticket prices

Happy BIRD - €10,00
Early BIRD - €12,00
Pre-sale - €13,00
Late BIRD - €15,00

Tickets

Op vrijdag 27 januari 2023 is het tijd voor Gabrielle Kwarteng om de club onder de hofbogen te vullen met haar kracht om dansvloeren in extase te zetten. Deze The Lot Radio resident,  die in het afgelopen jaar vier (?!) keer in de Panorama Bar in Berghain heeft mogen draaien, komt naar Rotterdam om haar mix van classic Chicago house, funk, breaks en disco (plus alles wat je daarnaast nog kan verzinnen) ten toon te stellen aan het publiek. 

Gabrielle Kwarteng – geboren in New York en woonachtig in Berlijn – heeft naast haar residency voor The Lot (en een abonnement op de Panorama Bar) dit jaar gedraaid op festivals als Dekmantel Selectors, Melt en Glastonbury. Daarnaast bracht ze een NTS Rhythm Section show met Bradley Zero, die we begin dit jaar in BIRD mochten verwelkomen!

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden gemaakt.

View agenda

Have A Look At This

Sunday 19 February

Togo All Stars

Elke klank heeft zijn eigen God volgens de voodootraditie en de Togo All Stars zijn meester in het beheersen van […]

Sunday 26 February

cktrl (WEB)

cktrl

Zaterdag 22 oktober staat Ghost-Note in BIRD. Deze sound-explosie wordt aangedreven door Snarky Puppy’s multi-Grammy-winning en badass-percussie-duo Robert “Sput” Searight en Nate Werth.

Monday 06 March

José James

José James Sings Badu

Jazz legend José James heeft geen grenzen wanneer op genres aankomt. Op maandag 6 maart 2023 staat José James in Annabel!