fbpx

Friday 27 January

360 Degrees

Gabrielle Kwarteng

Start

23:00 - 04:00

Ticket prices

€10,- Happy BIRD - Sold out
€12,- Early BIRD - Sold out
€13,- Pre-sale - Sold out
€15,- Late BIRD - Almost Sold out

Tickets

Op vrijdag 27 januari 2023 is het tijd voor Gabrielle Kwarteng om de club onder de hofbogen te vullen met haar kracht om dansvloeren in extase te zetten. Deze The Lot Radio resident,  die in het afgelopen jaar vier (?!) keer in de Panorama Bar in Berghain heeft mogen draaien, komt naar Rotterdam om haar mix van classic Chicago house, funk, breaks en disco (plus alles wat je daarnaast nog kan verzinnen) ten toon te stellen aan het publiek. 

Gabrielle Kwarteng – geboren in New York en woonachtig in Berlijn – heeft naast haar residency voor The Lot (en een abonnement op de Panorama Bar) dit jaar gedraaid op festivals als Dekmantel Selectors, Melt en Glastonbury. Daarnaast bracht ze een NTS Rhythm Section show met Bradley Zero, die we begin dit jaar in BIRD mochten verwelkomen!

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden gemaakt.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 08 June

Adi Oasis

Soul, funk, R&B: Adi Oasis is in vele genres thuis en haar veelzijdige sound reist de hele wereld over. Als […]

Saturday 17 June

The Grapevyne RNB & HipHop Classics Silent Disco

Stap in de Garden Of BIRD en laat je meeslepen in een reis vol met R&B en HipHop Classics uit de late 80’s, early 90’s en begin 00’s! Zet je headphones op en schakel tussen de 2 kanalen. Dans en zing mee onder de sterrenhemel!

Friday 07 July

BIRD's Ball

BIRD’s Ball

BIRD’s Ball is de officiële afterparty van het North Sea Jazz Festival! Zet het weekend van 6 en 8 juli dikgedrukt in je agenda!