fbpx

Wednesday 25 November 2015

Gratis

BIRDsessions

Funky Organizers

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Er kunnen twee dingen gebeuren wanneer je vijf jonge muzikanten bij elkaar zet. Helemaal niets of, zoals het geval is bij Funky Organizers, ze maken muziek alsof hun leven ervan afhangt. Funky Organizers speelt eigen nummers vol groovende funk, zowel oldschool als modern.

Line-up

Bram ’t Hart: bas en synthesizer
Willem ’t Hart: Hammond-orgel en synthesizer
Zeppie Barnasconi: drums
Jermaine Onbekend: mc
Gijs van Oosterhout: saxofoon

View agenda

Have A Look At This

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter! 

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]