fbpx

Friday 08 December 2023

Sold Out

Fresku

at Lantarenvenster

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

Sold Out

Genre

Tell your friends

Eindhovens finest, Roy Michael Reymound, beter bekend als Fresku, brengt zijn live experience naar het podium van LantarenVenster! Na twee jaar muzikale stilte is Fresku terug met een nieuwe EP genaamd Leren Leven. Deze EP beslaat het eerste deel van zijn aankomende album, en Fresku brengt deze en andere van zijn klassiekers dit najaar naar Rotterdam en Den Haag tijdens het Black Soil Film Festival!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 31 October

Resavoir

Resavoir is een muziekproject geleid door Will Miller uit Chicago. Hun debuutalbum kwam uit in 2019 en kreeg veel lof van onder andere Pitchfork en VICE. Eind 2019 traden ze op bij het eerste Boiler Room Festival in Londen en namen daar een cover op van “Plight” bij Total Refreshment Centre. Dit nummer verscheen later op een compilatie van Blue Note Records. In de herfst van 2023 brengen ze hun tweede album uit, met een vernieuwde live-ensemble met nieuwe Chicago muzikanten zoals Eddie Burns, William Corduroy en Kenneth Leftridge Jr.

Monday 04 November

Talib Kweli

De Brooklynse MC Talib Kweli is een van de meest getalenteerde en maatschappelijk bewuste rappers van de afgelopen 20 jaar. Hij is internationaal bekend en streeft ernaar de top te bereiken zonder zijn verleden te verloochenen. Kweli heeft indrukwekkende samenwerkingen gehad met artiesten zoals Mos Def, Kanye West en Pharrell Williams, en heeft een veelzijdige muziekcarrière opgebouwd. In 2011 richtte hij Javotti Media op, een platform voor onafhankelijke denkers en doeners, dat muziek, films en boeken uitbrengt.

Monday 04 November

The Herbaliser

Guess who’s back? The Herbaliser komt naar Rotterdam! Na drie jaar uit elkaar geweest te zijn, komt de originele nu weer samen. Maandag 04 november staan ze met hun funky hip-hop songs in BIRD! Een unieke kans om ze weer als van ouds op te zien treden, dus zorg dat je erbij bent.