fbpx

Saturday 24 February

(Some of) The World Tour

Frankie Stew and Harvey Gunn

Support: Abel

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 27,50 (pre-sale) / € 28,- (door)

Tickets

Zaterdag 24 februari, it’s happening! Frankie Stew en Harvey Gunn rocken BIRD met hun vibey hip-hop sounds en electronic beats. Na een sold-out tour eerder dit jaar, is dit dé gig waar je bij moet zijn. Expect the unexpected en feel the energy van dit power duo. Be there or be square!

Frankie Stew en Harvey Gunn zijn een hiphop(productie)duo uit Brighton, Verenigd Koninkrijk. In de afgelopen negen jaar van hun vriendschap en muzikale samenwerking hebben ze een uniek geluid ontwikkeld dat je heen en weer slingert van hiphop tot UK garage, grime & dance, met een geluid dat emotioneel, origineel en onmiskenbaar Brits is als resultaat. Ondanks het feit dat ze van buiten het culturele epicentrum van het Verenigd Koninkrijk komen, hebben Frank en Harv naast enkele van de zwaargewichten van het land in de alternatieve rapscene gestaan, door hun eerdere samenwerkingen met mensen als Loyle Carner, Kojey Radical en Lex Amor. Deze twee staan stevig in de voorhoede van de muziekscene van het Verenigd Koninkrijk, met een alternatief maar onmiskenbaar Brits geluid dat verfrissend en broodnodig is.

Support: Abel

Abel is een multi-getalenteerde artiest uit Arnhem. Zijn sound laat zich het best omschrijven als alternatieve hiphop. Met eerlijke teksten op soulvolle producties vormt zijn muziek een kwetsbaar maar krachtig geheel over liefde, verandering en volwassen worden. In 2022 kwam het debuutalbum “Lege Zaal” uit, een introspectieve plaat met veel eigen producties en waarop wordt samengewerkt met onder andere Ray Fuego. Na de release van dit album blijft Abel zich in de studio en op het podium ontwikkelen. In 2023 speelt hij samen met zijn band tientallen liveshows en wordt hij door FunX uitgeroepen tot “Artist Of The Month”.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!

Wednesday 28 February

Bkk with live band

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers.Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Op woensdag 28 februari staat Bkk met zijn live band in BIRD!

Saturday 02 March

Willem

Willem

Willem komt terug naar Rotterdam! Zaterdag 02 maart presenteert hij zijn nieuwe EP tijdens zijn show in Annabel.