fbpx

Saturday 11 July

Open air film: Mama Africa

At Garden of BIRD

Start

22:00

Ticket prices

€ 9,50

Tickets

Deze zomer organiseert BIRD een serie muziekdocumentaires in de voortuin Garden of BIRD, met op 11 juli de film Mama Africa (2011). De muziekdocumentaire gaat over het leven van Miriam Makeba; zangeres en voorvechtster voor een vrij Zuid-Afrika.

Miriam Makeba was de allereerste Afrikaanse muzikant die uitgroeide tot een internationale ster, onder meer dankzij haar wereldhit “Pata Pata”. Haar muziek beïnvloedde artiesten van over de hele wereld, maar tegelijkertijd bleef ze trouw aan haar Zuid-Afrikaanse roots met een boodschap tegen racisme en armoede. Deze documentaire bevat uniek beeldmateriaal van haar optredens, interviews en privéleven.  Een ode aan het bruisende leven van een van de meest getalenteerde zangeressen en activiste die de twintigste eeuw gekend heeft.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter! 

Saturday 01 August

De club van 100 presenteert: The Grapevyne

De club van 100 presenteert een serie videoclipavonden in de meest intieme club van Rotterdam; BIRD. Reserveer een private area […]