fbpx

Friday 17 November

Emmy Eve

Album release show

Start

20:00 (doors 19:30)

Ticket prices

€14,50 (Pre-sale)

Tickets

Genre

Tell your friends

Emmy Eve, de belichaming van Rotterdamse verhalende popmuziek, staat op vrijdag 17 november op het podium van BIRD. Deze getalenteerde songwriter charmeert met haar oprechte, romantische flair en een vleugje zelfspot.

Na een reeks van single releases waarmee ze airplay wist te scoren op onder andere NPO Radio 1 en Radio 2, verschijnt op 17 november het langverwachte debuutalbum van Emmy Eve. De eindproductie is in handen van Rob Peters (die eerder al werkte met BLØF en Typhoon), ook Kevin van der Tholen, Melle Boddaert en Bram Wesdorp werkten mee aan nummers voor het album. Hierdoor is een mooie mix van liedjes ontstaan met soul, R&B, indie en (electro)pop-invloeden. Muziekplatform SOUNDZ was er snel bij toen de eerste single van het album verscheen op de radio. Waarna Emmy Eve meerdere malen in de SOUNDZ podcast te gast was en in het radioprogramma SOUNDZ live op Veronica mocht spelen. De aankondiging en presentatie van de album release show is deze avond dan ook in handen van SOUNDZ.

Het is voor het eerst sinds lange tijd dat Emmy Eve live met haar band te zien zal zijn. Een mooie kans dus voor haar vele Spotify luisteraars om deze verhalenverteller in het echt te gaan zien. Verwacht eerlijke emotie, soulvolle pop en smakelijke anekdotes wanneer deze dame het podium betreedt.

View agenda

Have A Look At This

Friday 10 November

Sammy Rae

Sammy Rae & The Friends

Sammy Rae & The Friends komen naar Rotterdam! Vrijdag 10 november staan deze podiumbeesten in LantarnVenster!

Friday 17 November

Little Dragon

Little Dragon

Het Zweedse Little Dragon laat al meer dan twee decennia monden openvallen. Vrijdag 17 november staat Little Dragon in de Maassilo.

Thursday 23 November

Nabihah Iqbal

Nabihah Iqbals muziek klinkt dromerig, wavy en heeft soms wat weg van Tame Impala of Beach House, maar dan met de meest dreamy, zachte vocale harmoniën. De London-based artiest can do it all: Nabihah is producer, singer-songwriter en DJ. Op donderdag 23 november staat Nabibah Iqbal in BIRD!