fbpx

Friday 01 December

Elias Mazian (Live)

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 18,50 (Pre-sale) / € 19,- (Door)

Tickets

Zet je schrap voor een synthpop sensatie! Op vrijdag 1 december staat niemand minder dan DJ, producer en zanger Elias Mazian in BIRD. Bekend in het clubcircuit van Amsterdam en ver daarbuiten, heeft Elias zich onderscheiden door zijn unieke sound – een dromerige en warme synthpop, doordrenkt met oprechte emoties.

Elias is een artiest die niet terugdeinst voor zijn gevoelige kant, iets dat resoneert in zijn tracks, meesterlijke producties en zijn wekelijkse radioshow ‘Private Hearts’. Deze avond belooft een betoverende showcase te worden van zijn muzikale talent en authenticiteit. Zijn muzikale stijl kan worden omschreven als een dromerige plaat vol warme synthpopnummers, een echo van zijn album Vrij van Dromen uit 2020. Mis de kans niet om deel uit te maken van deze bijzondere nacht. Laat je meevoeren door de dreamy synthpop sounds van Elias Mazian’s en dompel jezelf onder in een wereld van hartenpijn en herontdekte liefde. Op vrijdag 2 juni kwam de opvolger Alleen Bij Mij uit, grootser aangepakt in een topstudio, en met gastmuzikanten als Raven Artson (ex-Mozes and the Firstborn) aan boord. 

Sounds like: Eefje Visser, Gotu Jim, Tom Trago & De Toegift.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 07 October

Stavroz

Begonnen als DJ’s, uitgebreid naar een band, mengt Stavroz de werelden van EDM en acoustiek samen. Op zaterdag 07 oktober in BIRD!

Thursday 19 October

Islandman

Islandman neemt invloeden vanuit hun reizen over de wereld en stopt ze in hun muziek. Op donderdag 19 oktober staat Islandman in BIRD!

Friday 20 October

Svaneborg Kardyb

Svaneborg Kardyb

Deense jazz sensatie Svaneborg Kardybr komen naar Rotterdam! Vrijdag 20 october staan Svaneborg Kardybr in BIRD!