fbpx

Sunday 16 June

Gratis

EK-Voetbal: Polen – Nederland

at garden of BIRD

Start

15:00-18:00

Ticket prices

Gratis

Alle wedstrijden van Oranje op groot scherm in BIRD, maar vooral die van onze mannen van Oranje! Helemaal gratis en voor niets! En alsof dat niet genoeg is, kun je ook nog eens alle EK-wedstrijden zien in onze voortuin: Garden of BIRD op xxl schermen. We serveren pizza en heerlijke cocktails, en de voetballers van Oranje doen de rest!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 02 November

August Charles

BIRDfest is terug en bigger than ever! Twee dagen lang een hoop amazing acts. Nieuwe ontdekkingen en gevestigde namen, BIRDfest got it all. Zet vrijdag 01 en zaterdag 02 november in je agenda en bereid je voor to celebrate culture tussen de iconische Hofbogen. Zaterdag 02 november kan je genieten van de geweldig soulvolle August Charles.

Wednesday 03 July

CELEBRATING PRINCE feat. former members of the NPG

Alle Prince fans opgelet, want niemand minder dan de voormalige bandleden van ‘The New Power Generation’ komen naar Rotterdam om hun baas & mentor, the one and only Prince en zijn muziek te eren. Woensdag 03 juli staan ze in Annabel. Come celebrate with us!

Thursday 17 October

Myles Sanko

Soul-lovers opgelet! Na in 2014, 2016 en 2022 de zaal gerockt (of gesould?) te hebben is Myles Sanko donderdag 17 oktober terug in BIRD. Deze lovechild of soul music bracht oktober dit jaar zijn zesde album Let It Unfold uit. Op dit album rekent Sanko af met trauma’s uit zijn kindertijd en zingt hij over zijn toekomstdromen. Het maken van de songs was therapeutische voor Sanko en geeft hem nieuwe kracht: het hielp hem om zijn kwetsbaarheden te omarmen en zijn sterke kanten te vieren. Hoe dat klinkt? Verwacht zijn usual soul, jazz, hiphop en de ritmische invloeden van zijn Ghanese roots samengesteld tot één catchy soulvolle sound.