fbpx

Friday 09 February

Eagle-Eye Cherry

support: Rum for Breakfast

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 24,50 (Pre-sale) / € 25,- (Door)

Tickets

De sensationele Eagle-Eye Cherry op vrijdag 9 februari komt naar BIRD. Deze Zweeds-Amerikaanse singer-songwriter, bekend vanwege zijn onmiskenbare mix van rock, pop en folk, heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Santana, Neneh Cherry (ja, dat is zijn halfzus) en The Raconteurs. Of je nu een fan bent van de hit ‘Save Tonight‘ die wereldwijd de top van de hitlijsten bereikte, of geniet van zijn minder bekende maar net zo indrukwekkende tracks, Eagle-Eye heeft een repertoire dat je zeker zal verbazen.

Eagle-Eye Cherry’s carrière is er een om trots op te zijn. Na het winnen van talrijke awards, waaronder de prestigieuze NRJ Radio Award voor ‘Best International Newcomer’, is hij altijd relevant gebleven in een steeds veranderend muzieklandschap. Het is zijn diepgaande songwriting en het vermogen om ons met zijn muziek te verbinden, dat hem een wereldwijde fanbase heeft opgeleverd. Seriously, who can resist those catchy tunes and heartfelt lyrics? Beleef een avond vol met meesterlijke muziek, van een artiest die zijn stempel op de wereld van de muziek heeft gedrukt. It’s gonna be a night to remember, vol met geweldige melodieën en inspirerende teksten die je nog lang bij zullen blijven. Mis deze kans niet om Eagle-Eye Cherry live in actie te zien!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.