fbpx

Friday 09 February

Eagle-Eye Cherry

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 24,50 (Pre-sale) / € 25,- (Door)

Tickets

De sensationele Eagle-Eye Cherry op vrijdag 9 februari komt naar BIRD. Deze Zweeds-Amerikaanse singer-songwriter, bekend vanwege zijn onmiskenbare mix van rock, pop en folk, heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekwereld, waaronder Santana, Neneh Cherry (ja, dat is zijn halfzus) en The Raconteurs. Of je nu een fan bent van de hit ‘Save Tonight‘ die wereldwijd de top van de hitlijsten bereikte, of geniet van zijn minder bekende maar net zo indrukwekkende tracks, Eagle-Eye heeft een repertoire dat je zeker zal verbazen.

Eagle-Eye Cherry’s carrière is er een om trots op te zijn. Na het winnen van talrijke awards, waaronder de prestigieuze NRJ Radio Award voor ‘Best International Newcomer’, is hij altijd relevant gebleven in een steeds veranderend muzieklandschap. Het is zijn diepgaande songwriting en het vermogen om ons met zijn muziek te verbinden, dat hem een wereldwijde fanbase heeft opgeleverd. Seriously, who can resist those catchy tunes and heartfelt lyrics? Beleef een avond vol met meesterlijke muziek, van een artiest die zijn stempel op de wereld van de muziek heeft gedrukt. It’s gonna be a night to remember, vol met geweldige melodieën en inspirerende teksten die je nog lang bij zullen blijven. Mis deze kans niet om Eagle-Eye Cherry live in actie te zien!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 28 December

Spinvis

Spinvis

Spinvis komt terug naar Rotterdam! Donderdag 28 december presenteert de woordkunstenaar zijn nieuwe album Be-Bop-A-Lula in de Maassilo.

Saturday 06 January

Bad Habits, Good Intentions

2023 was Better Together! Natuurlijk was dit niet mogelijk geweest zonder jullie en daarom heffen wij zaterdag 6 januari graag samen het glas op nog meer guilty pleasures en hoopvolle muzikale beloften in 2024 🥂 It’s a LOVE AFFAIR!

Wednesday 28 February

BnnyHunna

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!