fbpx

Saturday 03 September 2022

DUTCH BEATBOX BATTLE

Officiële NK Human Beatbox Nederland

Start

12:00

Ticket prices

€15,-

Tickets

Dutch Beatbox Battle, het officiële kampioenschap human beatbox Nederland is weer terug dit jaar! Dit keer in BIRD Rotterdam op zaterdag 3 september tijdens de Rotterdam Street Culture Week 2022. De hele Nederlandse beatbox scene komt weer bij elkaar om de felbegeerde titel Dutch Beatbox champion te claimen! met dit jaar de categorieën Solo en Loopstation. Voor Solo kan je vrij inschrijven en voor Loopstation is er een wildcard selectie die loopt tot 28 augustus.

De Internationale expert jury bestaat uit:
– Bulgaars en wereldkampioen Skiler
– 2 voudig Duits kampioen Madox
– Drievoudig Belgisch kampioen Supernova

OG kampioen HurraKane tha SoundZtorm zal je ook deze editie meenemen door de dag!
Haal je ticket vandaag nog en mis deze Lifetime experience niet!

View agenda

Have A Look At This

Friday 24 March

LIBERATION ‘soulroots bday bash’

Op vrijdag 24 maart viert Liberation de verjaardag van haar ‘founder’, Soulroots. Voor deze speciale gelegenheid zal hij samen met zijn bestie Ceciel Moyano live op de percussie een all-nighter doen. Verwacht een spiritual journey vol met Afrikaanse House & Melodische Techno voorzien van een Soulful tintje.

Friday 31 March

Mansur Brown

Mansur Brown is de definitie van een wonderkind: een klassiek geschoolde gitarist, curator en multidisciplinair kunstenaar wiens muziek een evenwicht […]

Saturday 01 April

Grand opening Garden of BIRD

It’s about time! Op zaterdag 1 april (geen grap) kun jij weer hangen in onze voortuin, Garden of BIRD, en trappen we het terrasseizoen af met een grand opening! Dit doen we met een all-star line-up aan DJ’s. Jij vult je buik met de lekkerste drinks & bites, en de DJ’s vullen de Garden met RnB, hiphop, soul en funky BIRD sounds.