fbpx

Friday 09 July

North Sea Round Town

A Tribute to Bill Withers

Dinnershow w/ Sabrina Starke

Start

Doors open: 18:00 uur | Start: 18:45

Ticket prices

Ticket for Two (2 pers.): €132.50
Ticket for Four (4 pers.): €262.50

Last tickets

Update: dit event is verplaatst van zondag 30 mei naar vrijdag 9 juli Tickets blijven geldig op de nieuwe datum en ticketkopers hebben een mail ontvangen.

Op vrijdag 9 juli brengt BIRD met een dinershow een eerbetoon aan soul-legende Bill Withers. In een intieme club-setting geniet je van een driegangenmenu terwijl o.a. Sabrina Starke een serenade brengt aan Bill’s oeuvre. In short: it’s gonna be a lovely night!

Onze dinershows zijn een serie avondvullende programma’s waar artiesten onder begeleiding van Rotterdam’s beste muzikanten in een intieme setting optreden. BIRD wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een nachtclub met tafels en stoelen (volgens de richtlijnen van het RIVM). We beginnen ingetogen en bouwen de avond langzaam op tot een zinderende muzikaal hoogtepunt. Verwacht een avond vol soul en funk en natuurlijk drie heerlijke gangen van onze chef Martin.

Sabrina Starke

BIRDbekende Sabrina Starke heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Ze heeft een overvolle prijzenkast, maar de prijs die het waarschijnlijk het zwaarst weegt is een compliment van Bill Withers himself. Over Sabrina’s cover-album Lean on Me zei hij: “I’m not only flattered. I’m impressed. Thank you Sabrina for lending your wonderful voice to these songs. You are gifted and a gift to the world.”

Line-up
Sabrina Starke: vocals
Andrew Makkinga: host
Birdwatchers o.l.v. Salle De Jonge: band

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 24 June

SMANDEM at BIRD • Alternate Takes

SMANDEM.

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. Deze editie maken de groovers van SMANDEM onze zaal onveilig!

Saturday 26 June

Melissa Fortes

Op zaterdag 26 juni kun je genieten van een intiem brunchconcert van Melissa Fortes in BIRD. De Kaapverdische zangeres brengt je Braziliaanse sounds met een vleugje jazz en soul.

Thursday 08 July

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!