fbpx

Sunday 30 May

Sold Out

Dinnershow

A Tribute to Bill Withers

W/ Sabrina Starke & Jono McCleery

Start

Doors open: 18:00 uur | Start: 18:45

Ticket prices

Ticket for Two (2 pers.): €132.50
Ticket for Four (4 pers.): €262.50 [sold out]

Sold Out

Update: dit event is verplaatst van zaterdag 27 maart naar zondag 30 mei. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum en ticketkopers hebben een mail ontvangen.

Op zondag 30 mei brengt BIRD met een dinershow een eerbetoon aan soul-legende Bill Withers. In een intieme club-setting geniet je van een driegangenmenu terwijl o.a. Sabrina Starke en Jono McCleery een serenade brengen aan Bill’s oeuvre. In short: it’s gonna be a lovely night!

Onze dinershows zijn een serie avondvullende programma’s waar artiesten onder begeleiding van Rotterdam’s beste muzikanten in een intieme setting optreden. BIRD wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een nachtclub met tafels en stoelen (volgens de richtlijnen van het RIVM). We beginnen ingetogen en bouwen de avond langzaam op tot een zinderende muzikaal hoogtepunt. Verwacht een avond vol soul en funk en natuurlijk drie heerlijke gangen van onze chef Martin.

Sabrina Starke
BIRDbekende Sabrina Starke heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Ze heeft een overvolle prijzenkast, maar de prijs die het waarschijnlijk het zwaarst weegt is een compliment van Bill Withers himself. Over Sabrina’s cover-album Lean on Me zei hij: “I’m not only flattered. I’m impressed. Thank you Sabrina for lending your wonderful voice to these songs. You are gifted and a gift to the world.”

Jono McCleery
BIRDbekende Jono McCleery debuteerde in 2008 met Darkest Light: een dromerig luisteralbum waar de invloed van Bill Withers heel duidelijk terugkomt. Inmiddels zit Jono zes platen diep in de game, met releases op o.a. Ninja Tune en samenwerkingen met artiesten als Maribou State, Maceo Plex en Portico Quartet.  Dit jaar bracht hij zijn (in lockdown opgenomen) ep Keep a Memory uit; een reflectieve plaat vol stripped-back akoestische songs.

Line-up
Sabrina Starke: vocals
Jono McCleery: vocals
Andrew Makkinga: host
Birdwatchers o.l.v. Salle De Jonge: band

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 02 June

CLOD!

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een […]

Wednesday 09 June

Marta Arpini

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels.

Thursday 08 July

Wilfried De Jong, Rita Lynn & Benjamin Herman

Rita Lynn, Wilfried de Jong en Benjamin Herman draaien hun fijnste jazz plaatjes uit hun omvangrijke muziekcollectie in het restaurant van BIRD. Jij kan erbij zijn en enige wat je hoeft te doen is een plaatsje te reserveren in ons restaurant.