fbpx

Friday 09 July

Sold Out

North Sea Round Town

A Tribute to Bill Withers

Dinnershow w/ Sabrina Starke

Start

Doors open: 18:00 uur | Start: 18:45

Ticket prices

Ticket for Two (2 pers.): €132.50
Ticket for Four (4 pers.): €262.50

Sold Out

Update: dit event is verplaatst van zondag 30 mei naar vrijdag 9 juli Tickets blijven geldig op de nieuwe datum en ticketkopers hebben een mail ontvangen.

Op vrijdag 9 juli brengt BIRD met een dinershow een eerbetoon aan soul-legende Bill Withers. In een intieme club-setting geniet je van een driegangenmenu terwijl o.a. Sabrina Starke en Julia Zahra een serenade brengt aan Bill’s oeuvre. In short: it’s gonna be a lovely night!

Onze dinershows zijn een serie avondvullende programma’s waar artiesten onder begeleiding van Rotterdam’s beste muzikanten in een intieme setting optreden. BIRD wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een nachtclub met tafels en stoelen (volgens de richtlijnen van het RIVM). We beginnen ingetogen en bouwen de avond langzaam op tot een zinderende muzikaal hoogtepunt. Verwacht een avond vol soul en funk en natuurlijk drie heerlijke gangen van onze chef Martin.

Sabrina Starke

BIRDbekende Sabrina Starke heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Ze heeft een overvolle prijzenkast, maar de prijs die het waarschijnlijk het zwaarst weegt is een compliment van Bill Withers himself. Over Sabrina’s cover-album Lean on Me zei hij: “I’m not only flattered. I’m impressed. Thank you Sabrina for lending your wonderful voice to these songs. You are gifted and a gift to the world.”

Julia Zahra

Om te zeggen dat Julia Zahra is going places, is een understatement. Op haar 18e won zij als jongste winnares ooit The Voice of Holland en sleepte twee jaar later ook nog eens De Beste Zangers van Nederland binnen. Daarnaast bracht ze een cover-album uit dat binnenkwam op nummer 1 en ging ze op tour met Marco Borsato door heel Nederland.

De inmiddels 25-jarige pop/soul artiest bracht dit jaar een nieuw album met originele nummers uit genaamd Remedy.

Line-up

Sabrina Starke: vocals
Julia Zahra: vocals
Andrew Makkinga: host
Birdwatchers o.l.v. Salle De Jonge: band

Regels m.b.t. Corona

North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 24 juni t/m 11 juli 2021 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers. Op onverwachte plekken, pop-up’s en jazz-podia. www.northsearoundtown.nl.

View agenda

Have A Look At This

Friday 10 December

STUFF.

De Vlaamse groovers van STUFF. komen terug naar BIRD! Met hun cocktail van uiteenlopende ideeën en sonische genialiteit pusht STUFF. hun sound tot ver buiten de grenzen van onze muzikale verbeelding. Dus buckle up, want op vrijdag 10 december neemt de band je in BIRD mee op een buitenaardse jazz-trip.

Sunday 12 December

Sven Hammond

Sven Hammond verovert met hun cocktail van blues, jazz en rock al veertien jaar lang de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Zondag 12 december komen de mannen naar BIRD en ze nemen mee: hun signature Hammond-orgel en een lading stomende jazz à la Thelonious Monk.

Friday 31 December

BIRD NYE 2021/2022

2021 stopt ons niet from going all out. We toveren niet één, maar drie zalen om tot party-walhalla’s. BIRD zorgt ervoor dat je met good vibes only 2022 ingaat; better together!