fbpx

Friday 30 June

Open Air film: Devil’s Pie (D’Angelo) 

GARDEN OF BIRD

Start

Doors 21:30 | Start 22:00

Ticket prices

Early Acces BIRD €10
Early BIRD €12
Regular BIRD €15
Late BIRD (doorsale) €17

Tickets

Op vrijdag 30 juni organiseert BIRD, in samenwerking met Black Soil Film Festival een serie muziekdocumentaires in de voortuin Garden of BIRD. We starten met de documentaire Devil’s Pie over supersoulster D’Angelo!

D’Angelo was aan het begin van het millennium een van ’s werelds meestbelovende en -geroemde artiesten. Jarenlang is hij verdwenen uit de muziekscene, tot nu. In de documentaire Devil’s Pie: D’Angelo volgt de Nederlandse documentairemaker Carine Bijlsma D’Angelo tijdens de tournee van zijn album Black Messiah. Dit album was zijn eerste album in 14 jaar (na Voodoo uit 2000). In de tijd tussen de twee albums raakte hij in een spirituele crisis door zijn status als superster, wat zich uitte in meerdere tragedies en keerpunten in zijn leven.

Bijlsma duikt in de wereld van de muzieklegende en komt via interviews met D’Angelo, grote namen als Questlove, Pino Palladino, Alan Leeds (voormalig tourmanager van Prince en James Brown) en nog nooit eerder vertoond archiefmateriaal, er langzaam achter wie D’Angelo eigenlijk is. Zij neemt je mee in zijn innerlijke strijd tussen zijn afkomst uit het arme Virginia, waar hij opgroeide in de kerk van zijn grootouders, de verleidingen van de muziekindustrie en de macht die de muziek met zich mee brengt. Wat volgt is een spiritueel en bijzonder levensverhaal van een muzikaal genie die toevallig ook een wereldster is.

View agenda

Have A Look At This

Friday 06 October

360 Degrees: 25 years of Rush Hour

Markeer vrijdag 6 oktober in je agenda! 360 Degrees: Rush Hour 25th Anniversary with Antal + Precious Bloom & Another Taste live | Charmaine + Paulão + Arp Frique club staan namelijk in BIRD.
We are exited! De iconische Rush Hour Records komen hun 25-jarige jubileum hier bij ons in BIRD vieren. Waarbij onder andere Precious Bloom & Another Taste zich bij Antal voegt om de sfeer op het verjaardagsfeestje te bepalen!

Wednesday 11 October

Reuben James

Als je op zoek bent naar een avond vol muziek die je raakt, don’t miss out on Reuben James! Op woensdag 11 oktober staat hij in BIRD!

Tuesday 17 October

JaRon Marshall

JaRon Marshall beschrijft zijn muziek als een huwelijk tussen soul, jazz en hip-hop. De getalenteerde 29-jarige is al ver gekomen: […]