fbpx

Saturday 01 August

Book a table
Sold Out

De club van 100 presenteert: The Grapevyne

90s + 00s RNB & HipHop

Start

Ticket prices

€62,- (Ticket of Four)

Sold Out

De club van 100 presenteert een serie videoclipavonden in de meest intieme club van Rotterdam; BIRD. Reserveer een private area voor jou en 3 vrienden en geniet van een trip down memory lane met (nostalgische)videoclips. We trappen de eerste editie af met onze homies van The Grapevyne. Een avond vol met r&b en hiphop hits uit de 90’s en ‘00’s.

The Grapevyne stapt in de tijdmachine, met dit keer als bestemming de jaren negentig/zeroes. Denk aan Teddy Rileys New Jack Swing, de hiphop van Yo! MTV Raps, de Bad Boy-classics, Destiny’s Child én de beats van The Neptunes en Timbaland

Line-up

23:30u – 00:30u Dj Cutnice 90s RNB & HipHop
00:30u – 02:00u Fullscale Wesley Lefeber 00s RNB & HipHop

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 02 December

De Nacht Blijft (Thuis)

Om toch nog een beetje van het Rotterdamse nachtleven te kunnen proeven start N8W8 Rotterdam een streamcampagne “De Nacht Blijft (Thuis)”. En als je Rotterdams nachtleven zegt, dan zeg je BIRD. De woensdag op 2 december is van ons dus hebben we een all-star line-up voor je, tune in and get groovy!

Thursday 31 December

BIRD NYE 2020/2021

2020 stopt ons niet from going all out. We dompelen niet één, maar twee zalen om in een intieme clubsetting met tafels en stoelen, volgens richtlijnen van het RIVM of course. In zaal één geniet je van Rotterdam-based topmuzikanten die de beste soul en R&B nummers voor je spelen onder het genot van een 3-gangen diner, en in de tweede zal gaan we back in time met een videoclip-party van de beste clips in de afgelopen 30 jaar.

Friday 05 February

Son Little

Maak je op voor blues-on-blues-on-blues: Son Little komt naar BIRD! Vrijdag 5 februari brengt hij zijn nieuwe album ‘aloha‘ en […]