fbpx

Saturday 04 February 2023

DE DANSHAL

Start

23:00

Ticket prices

€12,50

Tickets

Zaterdag 4 februari is De Danshal terug in BIRD! Met de lekkerste dancehall beats, maar het draait om véél meer dan dat. Onze Selektaz maken uitstapjes naar power soca, sexy Latin, reggaeton en veel meer. Ga laaaaaaag op viral tunes en vergeten bangers tijdens deze Caribbean dansavond. We’re gonna burn up di place. De dansvloer is een plek voor iedereen, dus wees lief voor elkaar en dance your asses off.  Hoge energie, lage hips, bon vibes only. Dít is DE DANSHAL! 

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 24 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]

Saturday 27 April

Royal Republic

♔ Royal Republic is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag, zaterdag 27 april. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van de beste deejays uit het reguliere BIRD club programma met residents van o.a Heat, Stir it up en New York Transit.

Verwacht alles van HipHop en RNB tot de beste Afro, Dancehall en future-beats van gisteren, vandaag en morgen. Natuurlijk kun je ook lekker weg zakken met een cocktail of genieten van een heerlijke houtoven pizza in een van onze strandstoelen.

Tuesday 30 April

Togo All Stars

Clear je schedule BIRD, LantarenVenster, Rotown en MOMO Concerts presenteren op dinsdag 30 april want Togo All Stars spelen hun groovy ritmes aangevuld met jazzy horns at Lantarenvenster.⁠