fbpx

Saturday 04 February

DE DANSHAL

Start

23:00

Ticket prices

€12,50

Tickets

Zaterdag 4 februari is De Danshal terug in BIRD! Met de lekkerste dancehall beats, maar het draait om véél meer dan dat. Onze Selektaz maken uitstapjes naar power soca, sexy Latin, reggaeton en veel meer. Ga laaaaaaag op viral tunes en vergeten bangers tijdens deze Caribbean dansavond. We’re gonna burn up di place. De dansvloer is een plek voor iedereen, dus wees lief voor elkaar en dance your asses off.  Hoge energie, lage hips, bon vibes only. Dít is DE DANSHAL! 

View agenda

Have A Look At This

Saturday 01 April

Grand opening Garden of BIRD

It’s about time! Op zaterdag 1 april (geen grap) kun jij weer hangen in onze voortuin, Garden of BIRD, en trappen we het terrasseizoen af met een grand opening! Dit doen we met een all-star line-up aan DJ’s. Jij vult je buik met de lekkerste drinks & bites, en de DJ’s vullen de Garden met RnB, hiphop, soul en funky BIRD sounds.

Thursday 06 April

LATIN THURSDAYS

Loosen up, Latin Thursdays in de Garden zolang het zonnetje schijnt! Elke donderdag toveren we we de Garden of BIRD weer om tot een Latin hotspot.

Sunday 09 April

BIRDbeats: Silent Disco Easter Sunday

Trek je finest outfit uit de kast en zorg dat je op zondag 9 april je dansschoenen aantrekt, want it’s about to go down! Na een winterslaap, staat de eerste editie BIRDbeats: Silent Disco weer voor de deur. Een paasavond lang genieten van soulvolle hiphop, r&b en funky BIRD sounds in onze Garden of BIRD.