fbpx

Saturday 03 June 2023

de danshal

Start

23:00

Ticket prices

€10,- (Early BIRD) | €12,50 (Regular BIRD) excl. fee

Tickets

Rotterdam, are you ready fi De Danshal? Op zaterdag 3 juni is De Danshal terug in BIRD, met de lekkerste dancehall beats, maar het draait om véél meer dan dat. De Selektaz maken uitstapjes naar power Soca, sexy Latin, reggaeton en veel meer.

Ga laaaaaaag op viral tunes en vergeten bangers tijdens deze Caribbean dansavond. We’re gonna burn up di place. De dansvloer is een plek voor iedereen, dus wees lief voor elkaar en dance your asses off. 

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 17 September

Ibibio Sound Machine

“Pull the Rope”, het nieuwe album van Ibibio Sound Machine, laat de band van Eno Williams en Max Grunhard in een nieuw licht zien. De hoop, vreugde en sensualiteit van hun muziek blijft, maar met een scherpere rand dan hun album “Electricity” uit 2022. Hun vibe verschuift van zonnige festivals naar doorzwete nachtclubs. De sfeer is anders, maar je hebt nog steeds de tijd van je leven. Zorg dat je erbij bent dinsdag 17 september in BIRD!

Saturday 02 November

Karen Nyame KG

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 […]

Saturday 14 December

Michelle David & The True-tones

LantarenVenster, Rotown, BIRD en MOMO Concerts presenteren: MICHELLE DAVID & THE TRUE-TONES, zaterdag 14 december.