fbpx

Saturday 01 October

Gratis

Closing party Garden of BIRD

de Container sale

10Y BIRDday WEEKENDER

Start

16:00

Ticket prices

Gratis

It’s a wrap! De zomer loopt ten einde en daarmee sluiten wij ons Garden of BIRD, Dé stadstuin van Rotterdam. Zaterdag 1 oktober is de Closing Party van ons Garden en vanaf 16:00 uur tot en met 19:00 uur ” de Container sale” aka Happy Hours! Vanaf 19:00 uur draait de DJ zodat iedereen dansend het Garden seizoen kan afsluiten.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 01 February

Ben Caplan

Verhalen verteld door een Indie-folk sound, aangescherpt met een randje country & jazz: Ben Caplan komt op woensdag 1 februari 2023 naar BIRD! Een muzikant met het vermogen om zowel wilde overgave als rustige introspectie te kanaliseren in zijn muziek.

Wednesday 02 November

Seun Kuti & Egypt 80

Kokoroko is een van de meest euforische, verbluffende formaties in de baanbrekende jazz-scene van Londen. De groep neemt het estafettestokje over van artiesten als Fela Kuti, Ebo Taylor en Tony Allen en vervlecht die West-Afrikaanse highlife/Afrobeat roots met de moderne bruis van de Britse hoofdstad.

Wednesday 28 September

10 years BIRDsession

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Vanavond gaan we all out met een speciale 10 years editie!