fbpx

Wednesday 29 March 2023

Book a table
Gratis

BIRDsessions

CROMA

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Op woensdag 29 maart presenteert BIRDsessions: CROMA!

CROMA is een trio project bestaand uit Noé Sécula (piano), Marc Sánchez (contrabas) en Guillem Salles (drums en composities). De muziekstukken van CROMA zijn geïnspireerd door verschillende korte verhalen geschreven door Guillem Salles, die zich bewegen tussen jazz, dystopische fictie en costumisme. Door het verhalend vertellen krijgt de muziek een heel eigen karakter. Tijdens de liveshows combineren ze eigen composities met arrangementen van jazz standards. Alle drie de musici hebben gestudeerd aan de Escola Superior de Música de Catalunya (Barcelona) en vervolgen nu hun opleiding aan Europese scholen als de Codarts (Rotterdam) en de Musik Akademie (Basel). Kortom: talent waar je u tegen zegt. Be there!

Line-up
Guillem Salles – drums
Noé Sécula – Piano
Marc Sánchez – double bass
Diana Dzhabbar – session leader

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 17 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]

Friday 19 April

DE NACHT VAN DE NAPOLITAANSE PIZZA

Pizza, pizza en nog eens pizza tijdens onze periodieke hommage aan de Italiaanse fan-favorite! Onze chefkok en pizzaiolo serveren een avond lang de meest bijzondere pizza’s voor de ultieme liefhebber. Italiaanse live jazz muziek maakt het feest compleet!

Wednesday 24 April

Noam Wallé

Noam Wallé takes over met de nieuwe Spring BIRDsessions Residency! Noam’s residency staat in het teken van muziek die hem […]