fbpx

Wednesday 29 March

Book a table
Gratis

BIRDsessions

CROMA

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Op woensdag 29 maart presenteert BIRDsessions: CROMA!

CROMA is een trio project bestaand uit Noé Sécula (piano), Marc Sánchez (contrabas) en Guillem Salles (drums en composities). De muziekstukken van CROMA zijn geïnspireerd door verschillende korte verhalen geschreven door Guillem Salles, die zich bewegen tussen jazz, dystopische fictie en costumisme. Door het verhalend vertellen krijgt de muziek een heel eigen karakter. Tijdens de liveshows combineren ze eigen composities met arrangementen van jazz standards. Alle drie de musici hebben gestudeerd aan de Escola Superior de Música de Catalunya (Barcelona) en vervolgen nu hun opleiding aan Europese scholen als de Codarts (Rotterdam) en de Musik Akademie (Basel). Kortom: talent waar je u tegen zegt. Be there!

Line-up
Guillem Salles – drums
Noé Sécula – Piano
Marc Sánchez – double bass
Diana Dzhabbar – session leader

View agenda

Have A Look At This

Friday 31 March

Mansur Brown

Mansur Brown is de definitie van een wonderkind: een klassiek geschoolde gitarist, curator en multidisciplinair kunstenaar wiens muziek een evenwicht […]

Sunday 02 April

Sungazer

Het duo Sungazer staat op zondag 2 april 2023 in BIRD.

Wednesday 12 April

Michael Mayo

Michael Mayo

Michael Mayo is nu al één van de meest geprezen en veelzijdige stemmen in modern day music. Op woensdag 12 april staat Michael Mayo in BIRD!