fbpx

Saturday 21 May

Sold Out

CLOUD 8

Start

23:00

Ticket prices

€ 24,00 + € 1,00 servicekosten (Late BIRD)

Sold Out

Yes het is weer tijd voor het ultieme Afro feestje; Op 21 mei komt Cloud 8 bij BIRD. Met een mix van funky DJ’s en de beste selectie Afrobeats, Amapiano, Afrohouse and Afrotech music.

Buruntuma uit Portugal draait met zijn energieke en eigen Afrohouse sounds. Als dit niet al genoeg was, komt Vanco uit Zuid Afrika, die zijn debuut zal maken bij Cloud 8. Hij zal samen met Cloud 8s queen Cincity zorgen voor een B2B closing. Ready for the Cloud 8 experience?

Line up:
Main area: [ Afro, house, tech ]
Adjuma
Buruntuma
Cincity
Feurich
Vanco

Second area: [ Amapiano, afrobeats ]
Waxfiend
Donn Stone

View agenda

Have A Look At This

Saturday 03 September

Kokoroko

Kokoroko is een van de meest euforische, verbluffende formaties in de baanbrekende jazz-scene van Londen. De groep neemt het estafettestokje over van artiesten als Fela Kuti, Ebo Taylor en Tony Allen en vervlecht die West-Afrikaanse highlife/Afrobeat roots met de moderne bruis van de Britse hoofdstad.

Friday 16 September

Antal

drukte hij een gigantische stempel op de Nederlandse clubscene. Zijn mentale platentas is zo groot dat je nooit precies weet wat je kunt verwachten: hij draait net zo makkelijk Chicago- of Detroit-house als obscure afro-funk, vergeten disco en alles daartussenin. Een ding is zeker: de soulvolle selections van de Amsterdammer, gecombineerd met een twist aan de knoppen van z’n rotary-mixer, laten je voeten automatisch meedraaien. Is het voodoo? We don’t know, but Antal sure makes us dance.

Wednesday 02 November

Delvon Lamarr Organ Trio

Soul-jazz groove-machine Delvon Lamarr Organ Trio laten mensen grooven, juichen en uitbundig dansen met hun aanstekelijk orgelspel, groovy percussie, jazz riffs en pure gitaarklanken. Op woensdag 2 november staat de driekoppige band in BIRD.