fbpx

Thursday 25 February

Postponed

City of The Sun

Postponed

Start

20:30 (20:00 doors)

Ticket prices

€19,50 (pre-sale) / €22,50 (door)

Update: Het concert van City of The Sun is helaas tot nader order uitgesteld. Dit vanwege de aanhoudende coronamaatregelen. Op dit moment zijn onze muziekprogrammeurs volop bezig om een nieuwe datum te vinden, zodra die datum er is, ontvang je opnieuw persoonlijk bericht van ons met nadere informatie over je kaarten. Tot die tijd vragen we je om geduld en hopen we op je begrip voor de situatie. Alvast bedankt daarvoor.

De meeslepende postrock van City of The Sun is dé sound waarvan je niet wist dat je ‘m miste. Stel je een avond instrumentale muziek voor. Got it? Het powerhouse trio uit New York City flipt die perceptie volledig en buigt het om tot een wereldse, cinematische mix van indierock, Amerikaanse folk, flamenco en blues.

City of the Sun werd opgericht in 2011. Hun signature sound ontstond tijdens hun straatoptredens en gigs in de metrostations van New York. Op donderdag 25 februari brengen ze hun akoestische postrock naar BIRD!

View agenda

Have A Look At This

Sunday 26 September

Jennie Lena

Jennie Lena heeft nogal een CV om u tegen te zeggen: ze zong bij Anouk en Postman, ging mee op […]

Thursday 30 September

Mamas Gun

De UK-funkateers van Mamas Gun komen naar Rotterdam! Onder leiding van Andy Platts (die Young Gun van Silver Fox) dropte […]

Saturday 06 March

Cinema Culinair

De vorige editie met de film Burnt is uitverkocht, daarom plakken we er op 6 maart een extra editie aan […]