fbpx

Sunday 06 March

City of The Sun

Support: St. Woods

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€19,50 (pre-sale) / €22,50 (door)

Tickets

De meeslepende postrock van City of The Sun is dé sound waarvan je niet wist dat je ‘m miste. Stel je een avond instrumentale muziek voor. Got it? Het powerhouse trio uit New York City flipt die perceptie volledig en buigt het om tot een wereldse, cinematische mix van indierock, Amerikaanse folk, flamenco en blues.

City of the Sun werd opgericht in 2011. Hun signature sound ontstond tijdens hun straatoptredens en gigs in de metrostations van New York. Op zondag 6 maart brengen ze hun akoestische postrock naar BIRD!

St Woods
Singer-songwriter St Woods begon zijn carrière busking on the streets. Al snel volgde er samenwerkingen met o.a. Julien Baker, Xavier Rudd, Jake Bugg en Catfish & The Bottlemen (to name a few). In het voorjaar van 2020 dropte St Woods zijn debuutalbum ‘Bones’ en is hij zeker een artist to watch.

View agenda

Have A Look At This

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]

Sunday 09 April

Akua Naru

Cornel West beschreven “Toni Morrison of Hip Hop” brengt deze (niet te missen) mix terug naar BIRD!