fbpx

Saturday 22 January

Filmdiner op je eigen bank

Cinema Culinair

No Reservations

Start

Zaterdagmiddag van 15.00 - 18.00 uur ophalen bij BIRD

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Tickets

Een nieuwe culinaire feel-good movie incoming, met de heerlijkste gerechten die zo uit de film ‘No Reservations’ op jouw bord belanden (met een kleine omweg via BIRD dan). Jij streamt de film thuis, doet de finishing touch en geniet van de culinaire dishes uit de film ‘No Reservations’!

Het menu

Onze chef Martin schotelt je 7 gangen voor; coquilles met safraansaus, dorade met groenten uit de oven, spaghetti all’arrabbiata, een veggie pizzapunt, tapasplank, kippendij met cognacsaus en last but not least; koude sabayon met een pancake en rood fruit (7-gangen).

Let op: Heb je een allergie? No worries, neem contact op met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl. Afhalen kan op zaterdagmiddag 22 januari 2022 van 15.00 – 18.00 uur bij BIRD (Raampoortstraat, 24). Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

De film

Chef-kok Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) leeft haar leven zoals ze haar keuken runt in een trendy restaurant in Manhattan; no bullshit. Haar werkwijze is zowel charmant als intimiderend voor de mensen om haar heen. Kate coördineert tijdens hectische diensten – zonder moeite – honderden maaltijden en haar gerechten zijn tot in de puntjes perfect bereid. Kate’s perfectionistische aard wordt danig op de proef gesteld wanneer ze plotseling moet zorgen voor haar negenjarige nichtje Zoë en daarbij moet wedijveren met de nieuwe souschef Nick Palmer, die haar absolute tegenpool is. Kortom: een film over passie voor perfectie, balans werk-privé, rivaliteit en liefde (én met de lekkerste gerechten!).

View agenda

Have A Look At This

Thursday 26 May

Nate Smith

ij is drummer, componist, songwriter en producer, werkte samen met Michael Jackson, José James en Ravi Coltrane en is het drijvende ritme achter de big band, het quartet én octet van de legendarische Dave Holland. Na een uitverkochte show in 2017 komt hij weer terug om zijn tweede solo-album te presenteren in BIRD… Rotterdam, say welcome back to Nate Smith!

Tuesday 14 June

Helado Negro at BIRD

Helado Negro

Helado Negro komt naar Rotterdam! De Brooklyn-based singer-songwriter presenteert op dinsdag 14 juni de dreamy electro-pop van zijn kersverse album […]

Tuesday 15 March

Zwangere Guy at BIRD

Zwangere Guy

Zwangere Guy a.k.a. “Papa ZG” komt naar Rotterdam! Verwacht tijdens deze Vlaamse kraamvisite geen beschuit met muisjes, maar ijskoude bars, boombap-beats en een gezonde dosis moshpits.