fbpx

Saturday 24 October 2020

Filmdiner op je eigen bank

Cinema Culinair

Ratatouille

Start

Zaterdagmiddag 24 oktober van 15.00 - 18.00 uur ophalen bij BIRD

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Tickets

Cinema Culinair is back! Dit keer kijk je naar de beste culinaire animatiefilm aller tijden, Ratatouille! It’s simple; jij geniet tegelijkertijd van dezelfde gerechten als in de film zodat je letterlijk proeft wat je ziet. Onze chefkok levert de gerechten genummerd bij je aan. Jij streamt de film thuis, doet de finishing touch en smult van jouw Franse culinaire diner!

De film

Ratatouille (2007) is een Pixar animatiefilm voor jong en oud en is dé culinaire animatiefilm aller tijden. Remi is een rat met smaak en culinair talent, die per toeval terecht komt in de keuken van chefkok Gusteau. In de keuken raakt hij bevriend met keukenhulp Linguini die zijn leven op zijn kop zal zetten. De film kreeg 65 prijzen en bruist van energie, romantiek, humor en, belangrijk: lekker en authentiek Frans eten waar we je een selectie van presenteren.

Het menu

Onze chef Martin laat je proeven van mille feuille (cake met meringue, vanille & citroen), amuse van aardbei met parmezaan, portobello met geitenkaas, bietentimbaaltje, soep, tofu en een ratatouille torentje (net als in de film!). Ben je vegetarisch? No worries, want dat zijn de gerechten ook!

Let op: Heb je een allergie? Dan kan je contact opnemen met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl Afhalen kan op zaterdagmiddag 24 oktober van 15.00 – 18.00 uur bij BIRD. Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

View agenda

Have A Look At This

Friday 09 July

Bill Withers Tribute at BIRD

A Tribute to Bill Withers

Update: dit event is verplaatst van zondag 30 mei naar vrijdag 9 juli Tickets blijven geldig op de nieuwe datum […]

Sunday 11 July

Gita Buhari at BIRD

Gita Buhari

Zondag 23 augustus tovert de Rotterdamse zangeres Bita Buhari onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Gita’s melodieën.

Saturday 03 July

Grace Jones: Bloodlight and Bami

Update: In verband met aanhoudende overheidsmaatregelen heeft Grace Jones Movie Night een nieuwe datum gekregen. Het vindt nu plaats op zaterdag 3 juli […]