fbpx

Saturday 24 October

Filmdiner op je eigen bank

Cinema Culinair

Ratatouille

Start

Zaterdagmiddag 24 oktober van 15.00 - 18.00 uur ophalen bij BIRD

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Tickets

Cinema Culinair is back! Dit keer kijk je naar de beste culinaire animatiefilm aller tijden, Ratatouille! It’s simple; jij geniet tegelijkertijd van dezelfde gerechten als in de film zodat je letterlijk proeft wat je ziet. Onze chefkok levert de gerechten genummerd bij je aan. Jij streamt de film thuis, doet de finishing touch en smult van jouw Franse culinaire diner!

De film

Ratatouille (2007) is een Pixar animatiefilm voor jong en oud en is dé culinaire animatiefilm aller tijden. Remi is een rat met smaak en culinair talent, die per toeval terecht komt in de keuken van chefkok Gusteau. In de keuken raakt hij bevriend met keukenhulp Linguini die zijn leven op zijn kop zal zetten. De film kreeg 65 prijzen en bruist van energie, romantiek, humor en, belangrijk: lekker en authentiek Frans eten waar we je een selectie van presenteren.

Het menu

Onze chef Martin laat je proeven van mille feuille (cake met meringue, vanille & citroen), amuse van aardbei met parmezaan, portobello met geitenkaas, bietentimbaaltje, soep, tofu en een ratatouille torentje (net als in de film!). Ben je vegetarisch? No worries, want dat zijn de gerechten ook!

Let op: Heb je een allergie? Dan kan je contact opnemen met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl Afhalen kan op zaterdagmiddag 24 oktober van 15.00 – 18.00 uur bij BIRD. Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

View agenda

Have A Look At This

Saturday 05 December

Cyrille Aimée

In de zomer van 2016 was zangeres Cyrille Aimée een van de grote verrassingen van het North Sea Jazz Festival. In het voorjaar van 2017 haalden BIRD en LantarenVenster haar naar Rotterdam voor een eerste clubconcert. Sindsdien bracht Cyrille alweer twee albums uit – Cyrille Aimée Live en Move On: A Sondheim Adventure – dus het werd de hoogste tijd om de opkomende zangeres weer uit te nodigen voor een concert!

Sunday 03 January

Spinvis at De Doelen

Spinvis

Wat is beter dan een optreden van Spinvis? Twee optredens van Mr. 🕷🐟 in Rotterdam! Zondag 3 januari presenteert de […]

Friday 20 November

ANBU

ANBU, oftewel A Nation By Us, is een creatief collectief dat bekend staat om hun energieke tracks met harde beats […]