fbpx

Saturday 06 March

Filmdiner op je eigen bank

Cinema Culinair

BURNT

Start

Zaterdagmiddag 6 maart van 15.00 - 18.00 uur ophalen bij BIRD

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Tickets

De vorige editie met de film Burnt is uitverkocht, daarom plakken we er op 6 maart een extra editie aan vast! Met heerlijke dishes uit de moderne Franse keuken. Met de culinaire filmclassic ‘Burnt’ (inclusief all-star cast, hallo, Bradley Cooper), is het gegarandeerd smullen van een 7-gangendiner.

Klik hier voor Cinema Culinair op 20 maart met de film Julia & Julia.

De film

Een arrogante chef, gespeeld door Bradley Cooper, heeft het ooit verbruid in de keukenwereld van Parijs en komt na jaren boetedoening aan in London om een derde Michelinster te veroveren. Dat gaat echter niet zomaar. Hij uit zijn frustraties op een Gordon Ramsay manier: vloeken en smijten met borden. De film gaat over zijn terugkeer naar de normale wereld en naar enige menselijkheid in zijn bestaan. Een sterrencast vol met sympathieke tegenspelers (Daniel Brühl, Omar Sy, Matthew Rhys) en de gerechten zijn werkelijk fan-tas-tisch.

Het menu

Verwacht overheerlijke dishes uit de moderne Franse keuken. Zo laat onze chef Martin je o.a. proeven van pasta cacio e pepe, tarbot, ispahan taart, biefstuk en als toetje een zoete tamagoyaki to top it off!

Let op: Heb je een allergie? No worries, neem contact op met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl. Afhalen kan op zaterdagmiddag 6 maart 2021 van 15.00 – 18.00 bij BIRD (Raampoortstraat, 24). Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

Support BIRD

Je hebt de borden van ‘’Horecamakelaardij Rutte & De Jonge’’ misschien al zien hangen bij BIRD. BIRD is inmiddels al maanden praktisch gesloten: geen clubavonden, geen live muziek en een groot deel van de tijd ook geen horeca. Dit zorgt ervoor dat we een miljoen euro aan omzet missen, terwijl onze vaste lasten en onderhoudskosten gewoon doorlopen. We need your support!

View agenda

Have A Look At This

Sunday 26 September

Jennie Lena

Jennie Lena heeft nogal een CV om u tegen te zeggen: ze zong bij Anouk en Postman, ging mee op […]

Thursday 07 October

Son Little

Maak je op voor blues-on-blues-on-blues: Son Little komt naar BIRD! Donderdag 7 oktober brengt hij zijn nieuwe album ‘aloha‘ en […]

Wednesday 16 June

Maria Sanchez

De woensdag in BIRD is back in business! Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. Vanavond is het de beurt aan de Colombiaanse gitariste Maria Sanchez.