fbpx

Saturday 26 November

360 Degrees

Chaos In The CBD

Start

23:00

Ticket prices

€12,- (Happy BIRD)
€14,- (Regular BIRD)
€17,- (Late BIRD)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 26 november wordt het Chaos in The B.I.R.D. met de broers van Chaos in The CBD!

Voor de Helliker-Hales broers – die samen Chaos In The CBD vormen – is muziek een family thing. En hoewel ze momenteel één van de heetste begrippen in het (internationale) houselandschap zijn, blijven ze trouw aan hun authentieke sound die is ontstaan in een idyllische buitenwijk van Auckland, Nieuw-Zeeland. De Nieuw-Zeelandse roots zijn duidelijk terug te horen in de mellow house-sounds van Chaos In The CBD. “It’s testament to just how chill we are; we grew up by the beach,” aldus Louis, waar Ben aanvult: “It’s very much a representation of our childhood.”

View agenda

Have A Look At This

Friday 09 December

Kamma & Masalo

Natuurtalenten Kamma & Masalo komen op vrijdag 9 december naar BIRD om te draaien tijdens een nieuwe editie van 360 degrees. Het duo is met hun magische toenadering tot muziek al een lange tijd van grote waarde voor de Amsterdamse club-scene, en daarbuiten.

Saturday 31 December

Better Together 

2023 we’re Better Together with you 🙂

Verspreid over drie zalen serveren we je op zaterdag 31 december ook post-corona weer een zinderende mix van de meest soulvolle sounds van vandaag, gister en morgen. Geheel in BIRD stijl gaat alles in de blender.Van de meest groovy Hiphop, RnB en POP tunes tot de warmste Afro, House en Disco.

Sunday 27 November

Jacob Banks

Drop alles wat je aan het doen bent en pak je agenda erbij! Want de singer/songwriter/multi-instrumentalist Jacob Banks komt weer naar Rotterdam! Op zondag 27 november staat dit hedendaags soul-talent in de Maassilo.