fbpx

Saturday 26 November 2022

360 Degrees

Chaos In The CBD

Start

23:00

Ticket prices

€12,- (Happy BIRD)
€14,- (Regular BIRD)
€17,- (Late BIRD)

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 26 november wordt het Chaos in The B.I.R.D. met de broers van Chaos in The CBD!

Voor de Helliker-Hales broers – die samen Chaos In The CBD vormen – is muziek een family thing. En hoewel ze momenteel één van de heetste begrippen in het (internationale) houselandschap zijn, blijven ze trouw aan hun authentieke sound die is ontstaan in een idyllische buitenwijk van Auckland, Nieuw-Zeeland. De Nieuw-Zeelandse roots zijn duidelijk terug te horen in de mellow house-sounds van Chaos In The CBD. “It’s testament to just how chill we are; we grew up by the beach,” aldus Louis, waar Ben aanvult: “It’s very much a representation of our childhood.”

View agenda

Have A Look At This

Friday 24 March

LIBERATION ‘soulroots bday bash’

Op vrijdag 24 maart viert Liberation de verjaardag van haar ‘founder’, Soulroots. Voor deze speciale gelegenheid zal hij samen met zijn bestie Ceciel Moyano live op de percussie een all-nighter doen. Verwacht een spiritual journey vol met Afrikaanse House & Melodische Techno voorzien van een Soulful tintje.

Friday 21 April

hunee

Voor deze editie op vrijdag 14 april hebben we een dj die feest viert met jou aan de andere kant van de dj booth en je meeneemt op een muzikale reis die tijd, plaats en zelf overstijgt: Rush Hour-family Hunee. 360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden.

Friday 28 April

The Warehouse Project x 360 Degrees Boat Party

Kom 28 april naar het boatparty van 360 Degrees x The Warehouse Project tijdens de bank holiday weekender in Rotterdam. 360 Degrees organiseert de afterparty op de vrijdagavond, dit wil je niet missen!