fbpx

Saturday 25 April 2020

Book a table
Sold Out

CANCELLED

Celeste

CANCELLED

Start

20:30 (doors 20:00)

Ticket prices

€18,50 (pre-sale) / €19,00 (door)

Sold Out

In verband met de huidige COVID-19 crisis is het concert van Celeste op 24 april in BIRD gecancelled. Er komt helaas geen nieuwe datum 🙁 Je kunt je gekochte tickets retourneren door dit formulier in te vullen (vóór vrijdag 8 mei). Wil je BIRD steunen? Je kunt er aan het einde van dit formulier ook voor kiezen om je gekochte ticket aan BIRD te doneren. Of hou ons programma in de gaten en koop opnieuw een kaartje voor een fijn concert!

Article

Celeste wint BBC Sound of 2020-verkiezing!

Hier een aantal redenen waarom Celeste de next big thing is.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 October

Butcher Brown

Let op: tot dit concert is een geldige QR-code (test- herstel- of vaccinatie-bewijs) in de CoronaCheck-app vereist. Een gratis test […]

Friday 22 October

Luka at BIRD

Luka

Get ready voor een avond vol dromerige electro-pop, folk, ruimtelijke soundscapes en meeslepende beats! Vrijdag 22 oktober presenteert Luka haar nieuwe remix-ep met tracks van het album First Steps of Letting Go in BIRD.

Saturday 23 October

BIRDbeats: Silent Disco

Trek je finest outfit uit de kast en zorg dat je op zaterdag 23 oktober je dansschoenen aantrekt, want it’s about to go down! Na een uitverkochte editie, staat de tweede BIRDbeats: Silent Disco alweer voor de deur.