fbpx

Friday 10 July 2015

Official North Sea Jazz Afterparty

BoogieBall

w/ Chris Dave, Typhoon, Marcus Miller & Soul Rebels

Start

23:00 (doors: 22:00)

Ticket prices

€ 14,- (pre-sale, dagkaart) / € 15,- (door, dagkaart) / € 20,- (passe-partout vrijdag en zaterdag)

Tickets

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall. Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen. Op de vrijdag zijn dat o.a. Chris Dave, Typhoon, Marcus Miller & Soul Rebels.

Na de compleet uitverkochte editie van vorig jaar (en dat jaar daarvoor) is BIRD klaar voor een nieuwe BoogieBall. Ook dit jaar nodigden we een aantal artiesten van North Sea Jazz Festival uit om dj te spelen en hun favoriete platen te laten horen. Op vrijdag staan drumbaas Chris Dave en Nederlands favoriete rapper Typhoon achter de draaitafels.

Gelijktijdig vindt in de tweede zaal BIRDsessions plaats. Deze wordt geopend door een speciale editie van Dutch Music Community. Onder leiding van pianist Piero Bianculli componeren o.a. Glenn Gaddum jr., Jan van Duikeren, Shirma Rouse en Laise Sanchez live muziek. Daarna is het tijd voor de jamsessie met op vrijdag als host Marcus Miller, de Grammy Award-winnende multi-instrumentalist en bassist die het podium al deelde met mensen als Miles Davis en Herbie Hancock. Tussendoor kun je luisteren naar een concert van de New Orleanse brassband Soul Rebels.

BoogieBall wordt muzikaal omlijst door verschillende dj’s en mc’s met op vrijdag: DJ D.E.F., DJ Turne​, DJ Will McGiven, Jazzjunkies en Pink Oculus (mc).

Tijdens BoogieBall is de keuken van BIRD open tot drie uur in de ochtend. Met antipasti, vlees en seafood voor iedereen met de midnight munchies.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 30 June

Myles Sanko

Myles Sanko’s muziekstijl is funky, jazzy en heeft een vintage feel met een moderne twist. 30 juni speelt hij in BIRD!

Friday 08 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen.

Saturday 09 July

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens […]